11192018Δευ
Thursday
 

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού ο κ. Θεόδωρος Καραλής

KARALIS THEODOROS 01Με απόφαση του Δημάρχου Τρίπολης , Δημήτρη Παυλή, ορίστηκαν μεταξύ των Δημοτικών Συμβούλων της πλειοψηφίας, οι νέοι εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, για την περίοδο 2017 – 2019. Αναφορικά με τον τομέα του αθλητισμού τόσο σε επίπεδο αποφάσεων για τις αθλητικές εγκαταστάσεις όσο και για την τέλεση αθλητικών γεγονότων εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος ορίστηκε ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του κ. Θεόδωρος Καραλής.

Ο κ. Καραλής Θεόδωρος ορίστηκε εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος με τα εξής αντικείμενα:

  1. Την εποπτεία και το συντονισμό σε θέματα σχεδιασμού, εισήγησης και μέριμνας για την εφαρμογή πολιτικών, προγραμμάτων και δράσεων για την προώθηση του τοπικού αθλητισμού και την παροχή δυνατοτήτων άθλησης στους κατοίκους, (άρθρο 14 παρ. (γ.2) περ.3 του Ο.Ε.Υ του Δήμου, όπως ιδίως για:
  • Την κατασκευή, τη συντήρηση και τη διαχείριση αθλητικών εγκαταστάσεων (δημοτικά γυμναστήρια, αθλητικά κέντρα και δημοτικοί χώροι άθλησης).
  • Την προώθηση και την εφαρμογή προγραμμάτων ενίσχυσης του μαζικού αθλητισμού και τη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων.
  • Την άσκηση εποπτείας επί των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων, που καθορίζονται με διυπουργική απόφαση.
  • Την υλοποίηση δράσεων και προγραμμάτων στον τομέα του αθλητισμού όπως αναφέρεται στο (άρθρο 14 παρ. γ2, περ.6) του Ο.Ε.Υ του Δήμου.
  1. Επίσης του αναθέτουμε με δικαίωμα υπογραφής την εποπτεία και τη διαχείριση  των κοιμητηρίων του Δήμου, του άρθρου 13 παρ.α2 του Ο.Ε.Υ του Δήμου.

Διαβάστε την απόφαση ΕΔΩ.

 

Το δύσκολο έργο του κ. Καραλή…

Ο κ. Καραλής συνεχίζει ουσιαστικά να αναλαμβάνει ένα σημαντικό τομέα στο Δήμο Τρίπολης που έχει να κάνει με τα θέματα αθλητισμού. Τόσο σε επίπεδο αθλητικών γεγονότων και διοργανώσεων όσο και σε επίπεδο εγκαταστάσεων. Η αλήθεια είναι ότι το έργο του Προέδρου του Νομικού Προσώπου θα είναι δύσκολο την επόμενη διετία 2017-2019, αφού καλείται να προωθήσει αρκετά σημαντικά θέματα που έχουν να κάνουν με ζητήματα σχετικά με τον τοπικό αθλητισμό.

Μεγάλο μέτωπο αποτελούν τα πολλά προβλήματα στο ΔΑΚ Τρίπολης και οι ζημιές από την θεομηνία του περασμένου Καλοκαιριού που αναμένουν της χρηματοδότησης της ΓΓΑ προκειμένου να αποκατασταθούν. Άλλωστε έχουν προαναγγελθεί τόσο από το Δήμαρχο Τρίπολης όσο και από τον ίδιο και αναμένουν το συντομότερο δυνατό λύσης.

Σημαντικό βάρος ο κ. Καραλής επωμίζεται και για άλλα θέματα σχετικά με τον τοπικό αθλητισμό, τόσο σε επίπεδο εγκαταστάσεων (συντήρηση ή υλοποίηση νέων έργων), αλλά και σε επίπεδο αθλητικών διοργανώσεων που είναι αλήθεια ότι λείπουν από την περιοχή μας το τελευταίο διάστημα.

 


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.