01182019Παρ
Thursday
 

Το πρόγραμμα ως έχει στο Κλειστό μέχρι να υπάρξουν προτάσεις από όλους τους συλλόγους!

KLEISTO DAK TRIPOLIS 01Με αφορμή αίτημα που απεστάλλει από το Σύλλογο Δρομέων σχετικά με τις ώρες χρήσης του κλειστού γυμναστηρίου για τη νέα αγωνιστική περίοδο και για το αν θα τροποποιηθούν οι ώρες ή όχι σε σχέση με πέρυσι, αποφασίστηκε από το ΔΣ του Νομικού Προσώπου του Δήμου, ότι το πρόγραμμα λειτουργίας θα παραμείνει ως είχε, μέχρι να κατατεθούν στο Νομικό Πρόσωπο προτάσεις από όλους τους συλλόγους που χρησιμοποιούν το κλειστό γυμναστήριο.

Αναλυτικότερα το περιεχόμενο της απόφασης αναφέρει μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά τα εξής:

 

«Το Συμβούλιο βρέθηκε σε νόμιμη απαρτία. Από τη συνεδρίαση απουσίασε η κ. Λυμπεροπουλου Κωνσταντίνα η οποία αντικαταστάθηκε από τον αναπληρωτή της κ. Βινατσέλα Κωνσταντίνο. Στην παρούσα συνεδρίαση παρευρέθη και η Διευθύντρια του ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης η οποία νόμιμα προσκλήθηκε για το σκοπό αυτό.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου εισηγήθηκε ως εξής το 7ο θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Θέτουμε υπόψη σας το με αριθμ. πρωτ. 170/24-04-2017 αίτημα του συλλόγου Δρομέων Τρίπολης σχετικά με τις ώρες χρήσης του κλειστού γυμναστηρίου του ΔΑΚ και παρακαλούμε το Δ.Σ. να αποφασίσει για την τροποποίηση ή όχι του προγράμματος χρήσης των εγκαταστάσεων από τις Ομάδες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αφού άκουσε την εισήγηση του Προέδρου του και μετά από διαλογική συζήτηση

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

Το πρόγραμμα της χρήσης των εγκαταστάσεων του Κλειστού Γυμναστηρίου από τις Ομάδες θα παραμείνει ως έχει μέχρι να υπάρξουν προτάσεις από Όλους τους Συλλόγους.

Παρακαλεί τον κ. Πρόεδρο για τις περαιτέρω ενέργειες και εξέδωσε την υπ’ αριθμό 81/2017 απόφαση του.

Γι’ αυτό συντάχθηκε το πρακτικό και υπογράφεται ως κατωτέρω.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.

(Ακολουθούν οι υπογραφές)

Ακριβές Απόσπασμα

Τρίπολη 08/05/2017

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΠΔΔ

ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΚΑΡΑΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ»


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.