01222019Τρι
Thursday
 

Ενός λεπτού σιγή σε όλες τις αθλητές διοργανώσεις το διάστημα 16-20/11/2017

APOFASI YFYPOURGOU NOV16 01Μετά τα όσα τραγικά συνέβησαν με την κακοκαιρία τις προηγούμενες στην Δυτική Αττική και είχαν ως αποτέλεσμα τον άδικο χαμό ανθρώπινων ζωών, μετά από απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Γεώργιου Βασιλειάδη, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλες τις αθλητές διοργανώσεις για το διάστημα από Πέμπτη 16/11 έως Δευτέρα 20/11/2017.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Αθήνα, 16/11/2017

Κύριοι,

Όπως γνωρίζεται, η χώρα μας βρίσκεται σε κατάσταση Εθνικού Πένθους. Θρηνούμε όλοι τον χαμό των συμπολιτών μας και συμμετέχουμε με κάθε τρόπο πρόσφορο μέσο στο πένθος των οικείων τους. Για το λόγο αυτό, καλείσθε στο σύνολο των επίσημων αγωνιστικών δραστηριοτήτων που θα διεξαχθούν από σήμερα Πέμπτη 16/11/2017 μέχρι και τη Δευτέρα 20/11/2017, να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, σε μνήμη των θυμάτων.

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ».


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.