12162018Κυρ
Thursday
 

Λύθηκε το «πρόβλημα» με τη θέρμανση του κλειστού γυμναστηρίου στην Τρίπολη

KLEISTO DAK TRIPOLIS 01Τις προηγούμενες ώρες είχαμε γράψει για το γεγονός της μη λειτουργίας θέρμανσης στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης το περασμένο Σάββατο την ώρα που διεξήχθησαν συνολικά τρεις επίσημες αναμετρήσεις στις εγκαταστάσεις.

Μετά από παρέμβαση του Προέδρου του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης κ. Θεόδωρου Καραλή και της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαμε, μας τόνισε ότι λόγω των ισχυρών ανέμων της περασμένης εβδομάδας είχαν σπάσει δύο μεγάλα τζάμια στο κλειστό γυμναστήριο περίπου στη θέση πίσω από τις θέσεις των VIP στην μεγάλη κάτω κερκίδα, με αποτέλεσμα η λειτουργία της θέρμανσης να μην είναι δυνατή να «καλύψει» το ψύχος που επικρατούσε στις εγκαταστάσεις.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του κ. Καραλή, το Νομικό Πρόσωπο προχώρησε άμεσα στην παραγγελία των υαλοπινάκων που έσπασαν και με την παραλαβή τους πραγματοποιήθηκε η άμεση τοποθέτησή τους με αποτέλεσμα το πρόβλημα πλέον να έχει αποκατασταθεί!


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.