12192018Τετ
Thursday
 

Το νέο ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης

AEK TRIPOLIS

Ανακοινώθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΚ Τρίπολης το οποίο τις προηγούμενες ώρες συγκροτήθηκε σε σώμα, μετά την πρόσφατη Γενική Συνέλευση που είχε πραγματοποιηθεί στις 9 Μαΐου 2018. Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο διοικητικό σχήμα έχει αρκετές διαφοροποιήσεις σε πρόσωπα σχεδόν κατά το ήμισυ κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο. Αναλυτικά η ανακοίνωση του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου με το νέο διοικητικό σχήμα της ΑΕΚ Τρίπολης έχει ως εξής:

«Ανακοινώνεται ότι το νέο ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης, όπως προέκυψε από τις εκλογές και τη συνεδρίαση της 9ης Μαΐου 2018, έχει ως εξής:

ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΙΚΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ - ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΤΑΜΙΑΣ

ΛΕΜΠΕΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ- ΕΦΟΡΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΕΦΟΡΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

ΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΕΦΟΡΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ - ΕΦΟΡΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΕΝΝΙΣ

Το ΔΣ ευχαριστεί την Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Αρκαδίας (ΟΕΒΑ) για την παραχώρηση αιθουσών του κτιρίου ‘ΟΕΒΑ’ για την επιτέλεση των εκλογών.

Στόχος της νέας διοίκησης είναι οι αθλητικές επιτυχίες όλων των τμημάτων, όπως και η ανάδειξη του ερασιτεχνισμού και του εθελοντισμού. Ελπίζουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του φίλαθλου και αθλητικού κοινού, όπως και να σταθούμε αρωγοί στις προσπάθειες των αθλητών μας.

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ».


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.