11182018Κυρ
Thursday
 

Αυστηρή τήρηση του ωραρίου λειτουργίας στο ΔΑΚ Τρίπολης

DAK TRIPOLIS 01

Σε απόφαση στην οποία θα τηρείται αυστηρά το ωράριο λειτουργίας του ΔΑΚ Τρίπολης (07:00-23:00), προχώρησε το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης, ειδικά μετά τα πρόσφατα περιστατικά απόπειρας κλοπής υλικού στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ, σύμφωνα με καταγγελίες του Προεδρου κ. Θεόδωρου Καραλή.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Καραλής στην εκπομπή «Επί της Ουσίας» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης, τη δεδομένη στιγμή αυτή η απόφαση κρίνεται αναγκαία, καθώς οι υπάλληλοι δεν μπορούν να παρατείνουν το ωράριο εργασίας τους μετά τις 23:00 και κατά συνέπεια το ΔΑΚ Τρίπολης θα κλείνει, προκειμένου να μην είναι ανεξέλικτη η πρόσβαση αγνώστων τις νυχτερινές ώρες.

Αναφορικά με την προοπτική πρόσληψη φυλάκων, ο κ. Καραλής τόνισε ότι το Νομικό Πρόσωπο επεξεργάζεται αυτό το ενδεχόμενο. Σε ερώτημα για τους λόγους που δεν εφαρμόζεται κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου τόνισε ότι παρά τις προσπάθειες για εξασφάλιση σχετικής άδειας, δεν έχει γίνει εφικτό ούτε από την Ανεξάρτηση Αρχή Προσωπικών Δεδομέων ή αρμόδιων Φορέων (σ.σ. Εισαγγελέας).

KARALIS THEODOROS 01

Σχετικά με την προοπτική μίσθωσης εταιρίας ασφάλειας (security) ο κ. Καραλής τόνισε ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο, αλλά δεν είναι γνωστό ακόμη πόσο εφικτή είναι η πληρωμή αυτή της υπηρεσίας, καθώς στο παρελθόν είχε προκύψει σχετικό πρόβλημα.

Ο κ. Καραλής τέλος αναφέρθηκε και στο φαινόμενο της παράνομης στάθμευσης των οχημάτων περιμετρικά ή ακόμη και εντός του ΔΑΚ Τρίπολης, τονίζοντας ότι πλέον δεν θα υπάρξει άλλο ανοχή, αλλά άμεσο αίτημα προς την Τροχαία και αφαίρεση πινακίδων σε κάθε όχημα που παρκάρει παράνομα.

Όλο το ηχητικό από τη συνέντευξη του κ. Θεόδωρου Καραλή στην εκπομπή "Επι της Ουσίας" στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.