01222019Τρι
Thursday
 

Τοποθετήθηκε το τουρνικέ στο χώρο του στίβου στο ΔΑΚ

DAK TOURNIKE NOV18 01

Μετά από αίτημα αρκετών πολιτών που ήθελαν να αθληθούν στο χώρο του στίβου σε ώρες εκτός ωραρίου λειτουργίας του ΔΑΚ Τρίπολης (δηλαδή από τις 23:00 έως τις 07:00), το Νομικό Πρόσωπο μετά από σχετική απόφασή του προχώρησε στην εγκατάσταση τουρνικέ στο σημείο της κεντρικής πύλης του ΔΑΚ Τρίπολης, μέσα του οποίου θα έχουν δυνατότητα πρόσβασης όσοι θέλουν να τρέξουν ή να περπατήσουν στο χώρο του στίβου.

Από τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να αρχίσει και η έκδοση σχετικής κάρτας σε όσους πολίτες επιθυμούν να έχουν πρόσβαση μέσω της συγκεκριμένης εισόδους σε ώρες εκτός λειτουργίας των εγκαταστάσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αιτήσεις θα κατατίθενται στο γραφείο του Νομικού Προσώπου στο Πνευματικό Κέντρο και θα απαιτείται το ΑΜΚΑ, ο αριθμός Δελτίου Ταυτότητας, μία φωτογραφία και μια ιατρική βεβαίωση που θα πιστοποιεί ότι ο δηλών είναι υγιής και μπορεί να αθληθεί. Σε πρώτη φάση η έκδοση της κάρτας θα παραχωρείται χωρίς κόστος στο αιτών και από εκεί και πέρα θα εξεταστεί τι μπορεί να απαιτείται για λειτουργικά έξοδα.

Μάλιστα ήδη αρκετοί φίλοι της άθλησης έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την έκδοση της σχετικής κάρτας για την πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης μέσω του συγκεκριμένου τουρνικέ.

Από την πλευρά του για το θέμα αυτό μίλησε ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, κ. Θεόδωρος Καραλής στην εκπομπή «ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης και στους Μηνά Αρτόπουλο και Δημήτρη Μανιατάκο, γι’ αυτό το θέμα της λειτουργίας του τουρνικέ μέσω έκδοσης κάρτας.

Μπορείτε να ακούσετε αναλυτικά τι δήλωσε ο κ. Καραλής ΕΔΩ.

 


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.