12152018Σαβ
Thursday
 

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΑΟ Τεγέας για το θάνατο του Δημήτρη Τσιπιανίτη

TSIPIANITIS DIMITRIS 03Συγκλονισμένοι και στον Αθλητικό Όμιλο Τεγέας, κανείς δεν μπορεί να «χωνέψει» ότι ένας άνθρωπος που συνέδεσε με χρυσά γράμματα το όνομά του και τη θητεία του ως Πρόεδρος της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Η διοίκηση του ΑΟ Τεγέας προχώρησε σε συλλυπητήρια ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής:

«Με βαθιά οδύνη και λύπη για τον απρόσμενο χαμό του ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΙΠΙΑΝΙΤΗ, το Δ.Σ του Α.Ο.ΤΕΓΕΑΣ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΠΙΑΝΙΤΗΣ, ο Μίμης μας… Υπήρξε μια εμβληματική μορφή της ποδοσφαιρικής ιστορίας της ομάδας μας, την οποία υπηρέτησε σε διάφορες διοικητικές θέσεις με αποκορύφωμα τη θέση του Προέδρου. Ήταν πάντα κοντά στην ομάδα μας σε καλές και κακές στιγμές, με ήλιο και με βροχή, σε ήττες και σε τρόπαια. Για μας η προσφορά του θα αποτελέσει πρότυπο προς μίμηση. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ….

 

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ Α.Ο.ΤΕΓΕΑΣ

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος Ηλίας Δελής

Ο Γεν. Γραμματέας Παναγιώτης Γιαννιός».


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.