12192018Τετ
Thursday
 

Ραντεβού για καλό σκοπό στις 06/04 στο «Θ. Κολοκοτρώνης»

FILIKO AXION ESTI ASTERAS APR06

Ένας αγώνας που έγινε θεσμός συνεχίζεται και αυτό το Πάσχα, με το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» να φιλοξενεί τη φιλική αναμέτρηση της Μικτής εκπροσώπων των Δημοσιογράφων με τη Μικτή εργαζομένων στον Αστέρα Τρίπολης.

Το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής στις 11:00, θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Αστέρα ο αγώνας που έχει απώτερο σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αρκαδίας για παιδιά με Νεοπλασματικές Ασθένειες (Αξιον Εστί).

Η είσοδος είναι ελεύθερη και η διάθεση για ποδόσφαιρο και συνεισφορά στα ύψη!

Αυτή είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που θα πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση για τον ίδιο σκοπό. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και το κεντρικό σύνθημα "Δίνουμε Αίμα, Αγάπη, Ελπίδα", στηρίζουμε τις προσπάθειες του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Αρκαδίας "Άξιον Εστί".

 

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Η επόμενη Αιμοδοσία του Συλλόγου "Αξιον Εστί" είναι προγραμματισμένη για τις 27-28 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρου στην Τρίπολη. Ωρες: 11:00 με 17:00 από την κινητή μονάδα του Νοσοκομείου Παίδων η Αγία Σοφία.

 

ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ

Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το έτος 2014 και απέκτησε νομική υπόσταση με καταστατικό που εγκρίθηκε με την υπ’ αρίθμ: 1008/2014 απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης και σκοπός του είναι:

α. Η χωρίς οποιαδήποτε αμοιβή παροχή αίματος και αιμοπεταλίων για τα παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές παθήσεις (δηλ. παιδιά με καρκίνο) και νοσηλεύονται στα Ογκολογικά Τμήματα του Νοσοκομείου "ΠΑΙΔΩΝ - ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ"

β. Η ανάπτυξη και διάδοση της ιδέας της δωρεάς του μυελού των οστών.


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.