01182019Παρ
Thursday
 

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ερμή Μελιγούς

ERMIS MELIGOUS 01

Αναδείχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ερμή Μελιγούς ύστερα από τη Γενική Συνέλευση και την συγκρότηση του νέου ΔΣ σε σώμα την Κυριακή 3 Ιουνίου, αλλά και την Τετάρτη 6 Ιουνίου. Μια νέα Διοίκηση με γνώριμα μέλη αλλά και νέα πρόσωπα που αγαπούν το σύλλογο.

Λίγο μετά την ανάδειξη του νέου ΔΣ, ο σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρονται τα εξής: «Έπειτα από τις αρχαιρεσίες στην Γενική Συνέλευση 3/6/2018, Τετάρτη6/6/2018 Εκλέχθηκε και συγκροτήθηκε σε σώμα, το νέο ΔΣ του ΑΟ Ερμή.

Στο νέο συμβούλιο δεν υπήρξαν σημαντικές ανακατατάξεις, αλλά είχαμε τη συμμετοχή νέων μελών, πρόκειται για ανθρώπους που αγαπούν τον Ερμή τον αθλητισμό τον Πολιτισμό και τις Αξίες που Πρεσβεύει αυτός ο Σύλλογος.

Το νέο Δ.Σ. ευχαριστεί, τους πολυάριθμους φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους την Γενική Συνέλευση και τους καλεί να συνεχίσουν να παραμένουν δίπλα στην ομάδα και στις προσπάθειες του Συλλόγου όπως όλα αυτά τα χρόνια.

Οι εποχές είναι δύσκολες και ο αθλητισμός του τόπου χρειάζεται την αμέριστη συμπαράσταση όλων, για να κρατηθεί και να πάει ένα βήμα παραπέρα.».

 

Το νέο διοικητικό συμβούλιο…

Τέλος το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Ερμή Μελιγούς αποτελείται από τα εξής μέλη:

ΠΡΟΕΔΡΟ: Τσιώρο Χρήστο

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ: Καμπύλη Α. Κων/νο

Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ: Λέγκουρδα Κων/νο

ΤΑΜΙΑ: Καμπύλη Παναγιώτη

ΜΕΛΗ: Αγγελόπουλο Γιώργο, Καμπύλη Π. Κων/νο, Μπαρμπουλέτο Δημήτρη, Μπουγιώτη Δημήτρη, Παπαγεωργίου Χαρίλαο, Πενταφρόνιμο Παναγιώτη.


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.