01182019Παρ
Thursday
 

Στις 25 Ιουνίου τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας του Αστέρα!

ASTERAS NEWKITS 2018 19 01

Με την ημερομηνία «25.06.2018» οι άνθρωποι της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανάρτησαν στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο facebooκ, την συγκεκριμένη φωτογραφία η οποία ουσιαστικά παρουσιάζει μια μικρή μόνο λεπτομέρεια από τη νέα φανέλα του Αστέρα Τρίπολης.

Ακόμη δεν είναι γνωστό αν η πρώτη εμφάνιση θα έχει κυρίαρχο το μπλε ή το κίτρινο χρώμα, ενώ ακόμη δεν είναι γνωστές λεπτομέρειες στο σχεδιασμό των νέων εμφανίσεων! Μάλιστα στο προφίλ του ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Κενές, αναφέρει ως σχόλιο: «Μετράμε αντίστροφα για κάτι εντελώς διαφορετικό, συγκινητικό, ιστορικό...».

Αν και ακόμη δεν έχει διαρρεύσει τίποτα σε επίσημο επίπεδο, κάποιες παλαιότερες αναφορές κάνουν λόγο ότι στις νέες εμφανίσεις θα περιλαμβάνεται ένα εντυπωσιακό σχέδιο του Αρχιστράτηγου Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Δεν μένει βέβαια η συγκεκριμένη φήμη να επιβεβαιωθεί ή όχι την Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018, όταν και θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια των νέων εμφανίσεων!


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.