11182018Κυρ
Thursday
 

Άκαρπη επί της ουσίας και η δεύτερη ΓΣ του Παναρκαδικού!

PANARKADIKOS GS JUN25 01

Το απόγευμα της Δευτέρας 2 Ιουλίου ήταν προγραμματισμένη η επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού. Μια επαναληπτική Συνεδρίαση που ήρθε μετά την αναβολή της 25ης Ιουνίου λόγω της μη εξασφάλισης απαρτίας των μελών της. Το απόγευμα της Δευτέρας η Γενική Συνέλευση αυτή τη φορά πραγματοποιήθηκε με απουσία παρ’ όλα αυτά αρκετών μελών, αλλά επί της ουσίας και πάλι με μη πλήρους ολοκλήρωσης της διαδικασίας, καθώς πέρα από την έγκρισηδιοικητικού και οικονομικούαπολογισμού, δεν αναδείχθηκε νέα διοίκηση.

Ο βασικός λόγος που δεν συνέβη αυτό αποτέλεσε ουσιαστικά η απουσία εγγυητή σε οικονομικό επίπεδο στην ομάδα ο οποίος θα δώσει το έναυσμα στη διοίκηση να συνεχίσει το έργο της προηγούμενης τετραετίας. Έτσι αν και ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της τελευταίας διετίας είχε θετικό πρόσημο και κατ’ επέκταση δεν υπήρξε η παραμικρή ένσταση και το τι συνέβη τα τελευταία χρόνια σε διοικητικό επίπεδο ο μεγάλος προβληματισμός πλέον εντοπίζεται στην επόμενη μέρα!

Πρακτικά αποδεικνύεται ότι η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση αφού στον ορίζοντα δεν διαφαίνεται κάποιο πρόσωπο ή κάποια ομάδα προσώπων που να είναι διατεθειμένη να στηρίξει οικονομικά τον Παναρκαδικό. Αποδείχθηκε ότι μετά την διακοπή της συνεργασίας από πλευράς Αστέρα σε οικονομικό επίπεδο, οι «πράσινοι» δεν ήταν προετοιμασμένοι για την επόμενη μέρα. Παράλληλα φαίνεται ότι οι όποιες επαφές και προσεγγίσεις πραγματοποιήθηκαν σε παρασκηνιακό επίπεδο για οικονομική στήριξη, είτε «έπεσαν» στο κενό, είτε δεν φαίνεται για την ώρα ικανές να δώσουν λύση στο σοβαρό οικονομικό ζήτημα που έχει «επισκιάσει» το σύλλογο.

Μέσα από τη χθεσινή Γενική Συνέλευση προκύπτει και το συμπέρασμα ότι το σημερινό διοικητικό συμβούλιο ΔΕΝ είναι διατεθειμένο να συνεχίσει στην ομάδα, εάν δεν βρεθεί επί της ουσίας εγγυητής σε οικονομικό επίπεδο για την επόμενη χρονιά. Γι’ αυτό το λόγο στη χθεσινή Γενική Συνέλευση δεν προχώρησε η διαδικασία της ανάδειξης νέου διοικητικού συμβουλίου, αναβάλλοντας εκ’ νέου τις διαδικασίες της Γενικής Συνέλευσης για την μεθεπόμενη Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018 και πάλι στα γραφεία του Παναρκαδικού στο γήπεδο της Αγίου Κωνσταντίνου.

 

Ορατός πλέον ο κίνδυνος αποχώρησης από την Γ’ Εθνική…

Το συναίσθημα που «κυριάρχησε» το απόγευμα της Δευτέρας κατά τη Γενική Συνέλευση, ήταν «προβληματισμός» για την επόμενη μέρα στο σύλλογο. Προβληματισμός από τα μέλη της διοίκησης, τα μέλη της ΓΣ αλλά και από κάποιους φίλους που ευαισθητοποιήθηκαν και έδωσαν παρουσία σ’ αυτή τη συνεδρίαση. Το κυρίαρχο εμπόδιο για την ομάδα είναι απουσία ενός βασικού οικονομικού υποστηρικτή ή ομάδας υποστηρικτών πάνω στην οποία θα μπορούσε να «χτιστεί» η ομάδα της επόμενης περιόδου. Όσο δεν βρίσκεται αυτό το πρόσωπο ή η ομάδα προσώπων, δύσκολα θα προκύψει νέα διοίκηση με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Κι αν ακόμη υπάρξει διοίκησης ανάγκης, δεν πρόκειται να αναλάβει το βάρος της συμμετοχής σ’ ένα πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής κατηγορίας, πράγμα που θα σημάνει άμεσα αποχώρηση από την Γ’ Εθνική και επιστροφή μετά από χρόνια στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αρκαδίας.

 

Ευθείες «βολές» για αδιαφορία…

Μέλη της σημερινής διοίκησης του Παναρκαδικού πέρα από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα τη δεδομένη στιγμή (έγινε πολλές φορές αναφορά από επίσημα χείλη ότι ο Παναρκαδικός αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ), εξαπέλυσαν «ευθείες βολές» (και όχι άδικα) κατά όλων όσων δηλώνουν φίλοι και υποστηρικτές του Παναρκαδικού, αλλά παρ’ όλα αυτά τα τελευταία χρόνια είναι απόντες από το γήπεδο και στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, καθώς και απόντες από τις δύο τελευταίες κρίσιμες Γενικές Συνελεύσεις των «πρασίνων»!

Η πραγματικότητα είναι ότι η ηχηρή απουσία των «Παναρκαδικών» είναι ουσιαστικός λόγος προβληματισμού και αβεβαιότητας για την τύχη της ομάδας από εδώ και στο εξής. Ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια η προσέλευση των φιλάθλων είναι επιεικώς απογοητευτική!

 

Σειρά επαφών τις επόμενες μέρες…

Η ομάδα από χθες μέχρι και την μεθεπόμενη Τετάρτη 11 Ιουλίου οπότε και θα πραγματοποιηθεί η νέα Γενική Συνέλευση και ίσως κρισιμότερη από τις προηγούμενες απόπειρες, ξεκινάει ένας αγώνας «δρόμου» από την Επιτροπή που έχει συσταθεί με στόχο την ευαισθητοποίηση Φορέων, Επιχειρηματιών και ανθρώπων που θα μπορούσαν να ευαισθητοποιηθούν και να στηρίξουν οικονομικά την ομάδα. Σίγουρα το ΔΣ και τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης θα αναμένουν τα αποτελέσματα αυτής της «εκστρατείας» από τη συγκεκριμένη Επιτροπή στις 11/07 και αν τα αποτελέσματα δεν είναι αισιόδοξα, είναι πολύ πιθανόν να μιλάμε τότε για δραματικές εξελίξεις για τον Παναρκαδικό.

 


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.