11202018Τρι
Thursday
 

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανθυρεατικού

PANTHYREATIKOS 01

Τις προηγούμενες ημέρες διεξήχθη η Γενική Συνέλευση του Πανθυρεατικού με αποτέλεσμα την εκλογή της νέας διοίκησης η οποία θα κληθεί να προετοιμάσει την ομάδα της Βόρειας Κυνουρίας και να την οδηγήσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου. Ακολούθησε συνεδρίαση του νέου ΔΣ με σκοπό την συγκρότησή του σε σώμα.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του Πανθυρεατικού και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει αναλυτικά ως εξής:

«Την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 συνεδρίασε το νέο Δ.Σ. του «ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΥ Α.Ο. ΑΣΤΡΟΥΣ», όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές της Γ.Σ που διεξήχθησαν και με την με αρ. 10/2018 απόφασή του συγκροτήθηκε σε σώμα, σύμφωνα με το καταστατικό του Σωματείου μας, το οποίο έχει ως ακολούθως:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Χασαπογιάννης Γεώργιος.

Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σαβούρδος Πέτρος.

Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Θεοδώρου Αθανάσιος.

Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κουτίβα Ευδοκία.

ΤΑΜΙΑΣ: Μπάρλας Άρης.

ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ: Δικαίος Βλάσης.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ: Βλαχάκης Αναστάσιος.

ΜΕΛΗ: Καψάλης Σωτήριος, Κόκκωνας Δημήτριος, Μπάρλας Γεώργιος, Κούρος Ηλίας Αναπληρωματικά μέλη: Αλουπογιάννης Γεώργιος, Πετράκης Σπύρος, Μαγκλής Ανδρέας, Τσιώρος Ι. Γεώργιος                                                                    

Το νέο Δ.Σ. θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Αναστάσιο Μίχο για την πολυετή προσφορά του στο σύλλογο και να διαβεβαιώσει τους φίλους της ομάδας ότι θα συνεχίσει να εργάζεται με ιδιαίτερο ζήλο προκειμένου ο Πανθυρεατικός να είναι πάντα πρωταγωνιστής.».


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.