11172018Σαβ
Thursday
 

Το νέο ΔΣ του Απόλλων Τυρού

APOLLON TYROU 01

Μετά από σχετική συνεδρίαση του νέου διοικητικού σχήματος του Απόλλων Τυρού την περασμένη Τρίτη, συγκροτήθηκε το νέο ΔΣ σε σχήμα. Αναλυτικά η νέα διοίκηση του συλλόγου της Νότιας Κυνουρίας καθώς και η ανακοίνωση αναφέρουν χαρακτηριστικά τα εξής:

«Το νέο Δ.Σ. που προέκυψε από τις εκλογές κατά την τελευταία Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας ,συνεδρίασε χθές Τρίτη 03/07/2018 και συγκροτήθηκε σε σώμα σύμφωνα με το καταστατικό με την ακόλουθη σύνθεση:

Λάτσης Σταμάτης (Πρόεδρος)

Κόκκινος Ευάγγελος (Αντιπρόεδρος)

Μανούσος Γεώργιος (Γενικός Γραμματέας)

Μανούσος Παναγιώτης (Ταμίας)

Φωτάκης Κωνσταντίνος (Γενικός Αρχηγός)

Ζαρόκωστα Σταυρούλα (Υπεύθυνη Ακαδημιών)

Κορολόγος Θεόδωρος (Σύμβουλος)

Σαπουνάκης Ηλίας (Σύμβουλος)

Σαπουνάκης Παναγιώτης (Σύμβουλος)

Το νέο Δ.Σ. θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον επί σειρά ετών απερχόμενο Πρόεδρο, Αλευρά Δήμο για την πολυετή του προσφορά στην ομάδα και την άψογη συνεργασία με όλα τα μέλη της.

Γνωρίζουμε ότι θα συνεχίσει να είναι δίπλα στην Ομάδα, όπως ήταν από τα πρώτα της βήματα και ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του.».


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.