11172018Σαβ
Thursday
 

Πράξη συναίνεσης από τους ενδιαφερόμενους για όλα τα έγγραφα που εκδίδει η ΕΠΣ Αρκαδίας

PODOSFAIRO 08

Με αφορμή το νέο κανονισμό για τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, η ΕΠΣ Αρκαδίας ανακοίνωσε ότι πλέον κάθε αίτηση μεταβολών ποδοσφαιριστή (εγγραφές, μεταγραφές, υποσχετική, αποδέσμευση, κ.α.), θα πρέπει να συνοδεύεται υποχρεωτικό με ειδικό έντυπο με πράξη συναίνεσης για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από την Ένωση και από την ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ενημερώνουμε τα σωματεία μας αλλά και τους ενδιαφερόμενους ποδοσφαιριστές ότι με κάθε αίτηση μεταβολών ποδοσφαιριστή(ΠΡΩΤΗ ΕΓΓΡΑΦΗ-ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ-ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΗ-ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ κ.τ.λ.) θα πρέπει να συνυποβάλλεται συμπληρωμένο σε όλα τα πεδία το ειδικό έντυπο με τη ΠΡΑΞΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από τις υπηρεσίες της ΕΠΟ και της ΕΠΣ Αρκαδίας. Το έντυπο θα πρέπει να φέρει θεωρημένο από ΚΕΠ το γνήσιο της υπογραφής του ποδοσφαιριστή ή του κηδεμόνα εφόσον είναι ανήλικος.

Ενημερώνουμε ότι το τμήμα ΜΗΤΡΩΟΥ ΔΕΛΤΙΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΔΕΛΤΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ σε ποδοσφαιριστές που δεν αποδέχονται την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων του από ΕΠΟ-ΕΠΣΑ.

Επίσης ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ θα πρέπει να προσκομίσουν συμπληρωμένα τα ανωτέρω έντυπα για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ που θα συνεχίσουν να ανήκουν στα σωματεία τους έως 31/07/2018.

Το ανωτέρω έντυπο μπορείτε να το προμηθευτείτε από τη Γραμματεία της Ένωσης ή από το site, στην κατηγορία ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ - ΕΝΤΥΠΑ.».


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.