11172018Σαβ
Thursday
 

Παναρκαδικός «ώρα μηδέν», αύριο η κρίσιμη Γενική Συνέλευση

PANARKADIKOS LOUKETO 01

Οι μέρες έχουν περάσει και η μέρα στην οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί η κρίσιμη τρίτη κατά σειρά Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού έχει φτάσει. Αύριο (Τετάρτη, 11/07) απόγευμα και ώρα 19:00 έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης στην οποία κατά μεγάλο ποσοστό πλέον θα γίνει γνωστή η τύχη της ομάδας εν’ όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η πρώτη Γενική Συνέλευση την 25η Ιουνίου δεν διεξήχθη λόγω μη απαρτίας των μελών της ΓΣ με τους παρευρισκόμενους να περιορίζονται σε μια ανεπίσημη συζήτηση για το μέλλον του συλλόγου. Η δεύτερη ΓΣ πραγματοποιήθηκε στις 2 Ιουνίου, ωστόσο τα συμπεράσματα και τα αποτελέσματα της πέρα από την ομόφωνη έγκριση του Οικονομικού και Διοικητικού απολογισμού (όπως ήταν λογικό), δεν επέφερε τίποτα περισσότερο. Αντιθέτως ο προβληματισμός και η αβεβαιότητα για την οικονομική διέξοδο της ομάδας ήταν διάχυτα συναισθήματα.

Το απόγευμα της Τετάρτης 11 Ιουλίου πλέον σ’ αυτή την τρίτη Γενική Συνέλευση η ομάδα καλείται να συγκροτήσει νέα διοίκηση η οποία θα καθοδηγήσει την επόμενη μέρα το σύλλογο. Σε περίπτωση μη συγκρότησης διοίκησης οι εξελίξεις είναι πολύ πιθανό να φέρουν την ομάδα στο Πρωτοδικείο κάτι που θα σημαίνει το λιγότερο επιστροφή στα τοπικά πρωταθλήματα. Οι μέχρι σήμερα ενδείξεις δεν είναι και οι πιο αισιόδοξες γι’ αυτό το απόγευμα της Τετάρτης όσοι φίλοι της ομάδας και άνθρωποι που άμεσα ή έμμεσα έχουν συνδέσει το όνομά τους με τον Παναρκαδικό θα πρέπει να δώσουν παρουσία και να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν προκειμένου να βρεθεί λύση.

 

Επαφές με Φορείς, Δήμο και Περιφέρεια…

Τις τελευταίες ημέρες η Επιτροπή που συστάθηκε προκειμένου να έρθει σε επαφές με ανθρώπους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα, αλλά και πρόσωπα της πολιτικής, διάφορους Φορείς, καθώς και Δήμο και Περιφέρεια, αύριο στην κρίσιμη Γενική Συνέλευση θα ανακοινώσουν τα αποτελέσματα αλλά και τα συμπεράσματα της συγκεκριμένης προσπάθειας στα μέλη της Γενικής Συνέλευσης. Συμπεράσματα που θα αποτυπώσουν την πραγματική κατάσταση και τις οικονομικές προοπτικές του Παναρκαδικού εν’ όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Όπως και να έχει το κλείσιμο της συγκεκριμένης Γενικής Συνέλευσης είναι πολύ πιθανό να αποφέρει και σημαντικές εξελίξεις (αρνητικές ή θετικές) για τους «πράσινους».


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.