11172018Σαβ
Thursday
 

Νέα αναβολή αλλά με συγκρατημένη αισιοδοξία στη ΓΣ του Παναρκαδικού (+φωτό, vιd)

PANARKADIKOS GS JUL11 01

Το απόγευμα της Τετάρτης 11 Ιουλίου διεξήχθη στα γραφεία του Παναρκαδικού στο γήπεδο του συλλόγου η τρίτη κατά σειρά Γενική Συνέλευση, στην οποία για μια ακόμη φορά υπήρξε αναβολή και φυσική μη ανάδειξη νέας Διοίκησης. Μια αναβολή η οποία ήρθε υπό λίγο καλύτερες προοπτικές σε σχέση με την προηγούμενη Γενική Συνέλευση. Ουσιαστικά ο βασικός λόγος αναβολής ήταν η διορία περίπου 6 ημέρων που έδωσε η διοίκηση του Παναρκαδικού σε όλους τους Φορείς και πρόσωπα που έδειξαν διάθεση να βοηθήσουν με τους οποίους είχε κατ’ ιδίαν επαφές και συζητήσεις με την επιτροπή που συγκρότησε η ομάδα με σκοπό την οικονομική στήριξη του συλλόγου.

Φαίνεται λοιπόν ότι έχουν υπάρξει κάποιες σκέψεις και κάποιες προτάσεις από Φορείς (Βουλευτές, Δήμος Τρίπολης, Περιφέρεια, Κάποια Μέλη Επιμελητηρίου, τοπικοί Επιχειρηματίες, κ.α.) που όπως ενημέρωσαν την Επιτροπή που έχει οριστεί από τη Διοίκηση του Παναρκαδικού για να βρει λύση στο οικονομικό αδιέξοδο, χρειάζονται λίγες μέρες ακόμη προκειμένου να απαντήσουν με συγκεκριμένες προτάσεις. Γι’ αυτό και η απερχόμενη διοίκηση έχει δώσει μια «διορία» έξι ημερών (έως το βράδυ της Τρίτης 17 Ιουλίου για απαντήσεις στο σχετικό αίτημα για οικονομική στήριξη, κάτι που επέφερε και τη χθεσινή νέα αναβολή έως την προσεχή Τετάρτη 18 Ιουλίου.

 

Τι ειπώθηκε στη χθεσινή Γενική Συνέλευση…

Τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης προχώρησαν κατευθείαν στην ουσία της συζήτησης ενημερώνοντας τα μέλη που παραβρέθηκαν για τις επαφές που προηγήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες με Βουλευτές, Περιφέρειας Πελοποννήσου, Δήμο Τρίπολης, Επιμελητήριο, κ.α.). Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται τη δεδομένη στιγμή η ομάδα χαρακτηρίστηκε ως κρίσιμη, αλλά με κάποιες ελπίδες για εύρεση κάποιας λύσης.

Τα μέλη της διοίκησης πρότειναν την αναβολή της ΓΣ με σκοπό να δοθεί χρόνος στους Φορείς να απαντήσουν καταθέτοντας τις προτάσεις τους για οικονομική στήριξη του Παναρκαδικού. Κάποιοι χαρακτήρισαν κατά μία έννοια το χρόνο αυτό ως «τελεσίγραφο», αφού αν δεν υπάρξουν ουσιαστικές απαντήσεις, μάλλον θεωρείται δύσκολη η συγκρότηση νέας διοίκησης με φόντο τη δυνατότητας συμμετοχής της ομάδας στη Γ’ Εθνική.

Οι άνθρωποι της διοίκησης είπαν ότι τις τελευταίες ημέρες έχει φανεί ένα σημάδι αισιοδοξίας λόγω των τελευταίων επαφών, ενώ μέσα από αυτή τη διαδικασία θα φανεί ποιοι έχουν διάθεση να βοηθήσουν και ποιοι όχι. Επίσης ειπώθηκε ότι η νέα διοίκηση της ομάδας θα κληθεί να τρέξει μόνη της όλες τις διαδικασίες της ομάδας (μεταγραφικά, οργανωτικά, κ.α.).

Το μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής κ. Βασίλης Κωστόγιαννης χαρακτήρισε λογική και αναγκαία την αναβολή της ΓΣ προκειμένου να δοθεί λίγος χρόνος σε όσους έδειξαν διάθεση να βοηθήσουν την ομάδα. Επίσης μέλη της διοίκησης σημείωσαν ότι η λύση Πρωτοδικείου δεν αποτελεί «μονόδρομος» για την πορεία της ομάδας είτε αυτή αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική, είτε κυρίως στα τοπικό πρωτάθλημα.

Τονίστηκε η εκτίμηση ότι δύσκολα μπορεί να υπάρξουν μέλη στη νέα διοίκηση που έχουν τη δυνατότητα να βάλουν χρήματα στο σύλλογο. Υπογραμμίστηκε ότι κανείς δεν έχει κατοχυρώσει θέση στο ΔΣ και ότι όποιος είναι διατεθειμένος να βάλει χρήματα στον Παναρκαδικό, εννοείται ότι μπορεί να έχει θέση στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Αρκετά μέλη τόνισαν ότι καλώς ή κακώς τα μέλη της διοίκησης μέχρι σήμερα ή και στο μέλλον χρειάστηκε ή θα χρειαστεί αρκετές φορές να βάλουν το χέρι στην τσέπη για έκτακτα έξοδα της τελευταίας στιγμής

 

Σε αναμονή για τα αποτελέσματα των επαφών…

Σύμφωνα με πληροφορίες αρκετοί Φορείς και πρόσωπα που είχαν επαφές με την επιτροπή σωτηρίας του Παναρκαδικού, έχουν εκφράσει τη διάθεση να βοηθήσουν με διάφορους τρόπους τον Παναρκαδικό. Η διορία λίγων ημερών θα φέρει και προτάσεις για βοήθεια το αργότερο μέχρι το βράδυ της προσεχούς Τρίτης, προκειμένου η απερχόμενη διοίκηση στη ΓΣ της επόμενης Τετάρτης να ανακοινώσει τα αποτελέσματα και να προκύψουν συμπεράσματα για την επόμενη μέρα του «τριφυλλιού» με τη συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Καταληκτική η επόμενη Τετάρτη για ανάδειξη νέου ΔΣ…

Αξίζει να σημειωθεί ότι ξεκαθαρίστηκε χθες το απόγευμα ότι αυτή ήταν η τελευταία αναβολή Γενικής Συνέλευσης. Πλέον την προσεχή Τετάρτη δύο πιθανά ενδεχόμενα υπάρχουν: Ανάδειξη νέου ΔΣ ή αδιέξοδο και εξελίξεις οι οποίες μάλλον δεν θα είναι καλές για τον Παναρκαδικό. Όλα δείχνουν λοιπόν ότι την Τετάρτη 18 Ιουνίου θα έχουμε θετικές ή αρνητικές εξελίξεις για τους «πράσινους».

 

Σωτηρόπουλος: «Κάτι καλό διαφαίνεται φαίνεται στον ορίζοντα»

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής διαδικασίας της Γενικής Συνέλευσης με την εκ νέου αναβολή, μίλησε ο Γενικός Αρχηγός του Παναρκαδικού Τριαντάφυλλός Σωτηρόπουλος για τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Αναφέρθηκε στους λόγους της αναβολής και στην συγκρατημένη αισιοδοξία εν’ όψει της προσεχούς Τετάρτης (18/07). Ο κ. Σωτηρόπουλος την ίδια ώρα απάντησε σε ερωτήματα των εκπροσώπων Τύπου, για την αισθητή απουσία ανθρώπων της ομάδας (παλαιμάχων, φίλων, κ.α.), για τα πολύ στενά πλέον χρονικά περιθώρια και στο κατά πόσο πιέζουν το σύλλογο, αλλά και για τις εκτιμήσεις του για την τύχη των επαφών και τις επίσημες απαντήσεις που θα λάβουν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας απ’ όσους έδειξαν διάθεση να βοηθήσουν το σύλλογο.


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.