11162018Παρ
Thursday
 

Στην Γ’ Εθνική τελικά θα αγωνιστεί ο Άρης Τρίπολης

ARIS TRIPOLIS 01

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Κ.Ε.» τα νέα αναφορικά με τη συμμετοχή της γυναικείας ομάδας του Άρη Τρίπολης στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας δεν είναι θετικά. Κι αυτό γιατί μετά από αξιολόγηση των δεδομένων του συλλόγου στα πλαίσια του σχεδιασμού της νέας αγωνιστικής περιόδου, αποφασίστηκε από τους ιθύνοντες του συλλόγου η ομάδα να μην αγωνιστεί φέτος στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, αλλά εκ’ νέου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι ουσιαστικοί λόγοι που συνέβη αυτό έχουν να κάνουν καταρχάς με το γεγονός ότι οι περισσότερες αθλήτριες λόγω υποχρεώσεων τόσο με τις σχολές τους όσο και με επαγγελματικές ή οικογενειακές υποχρεώσεις δεν θα μπορούσαν να ανταποκριθούν και στις αγωνιστικές απαιτήσεις του πρωταθλήματος (προπονήσεις, αγώνες), αλλά και στις αποστολές που θα περιλάμβανε ταξίδια σε όλη την Πελοπόννησο.

Κατ’ επέκταση και το οικονομικό κόστος αποτελεί μια παράμετρος που απασχόλησε τη διοίκηση και αποδείχθηκε επίσης καθοριστικής σημασίας για να παρθεί τελικά αυτή η όχι εύκολη απόφαση.


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.