01222019Τρι
Thursday
 

Αναβολή για τις αγωνιστικές σε Α’ και Β’ τοπικό ΕΠΣ Αρκαδίας

EPS ARKADIAS LOGO 01

Οι αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν το Σάββατο στην Αρκαδία με πολύ έντονες χιονοπτώσεις οδήγησε την ΕΠΣ Αρκαδίας στην αναβολή της αγωνιστικής δράσης σε Α’ και Β’ τοπικό.

Το πρωί στις 11:00 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Αρκαδίας ανακοίνωσε την αναβολή της Α’ τοπικής κατηγορίας εκδίδοντας την ανακοίνωση: «Αναβάλλεται η 12η αγωνιστική της Α κατηγορίας, η οποία θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.».

Λίγη ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 15:20 μετά από νεότερη απόφαση του ΔΣ, αποφασίστηκε η αναβολή και της Β’ τοπικής κατηγορίας που περιλάμβανε μόνο Κυριακάτικα παιχνίδι, με την ανακοίνωση να αναφέρει: «Με απόφαση της Ε.Ε. της ΕΠΣ Αρκαδίας, αναβάλλονται όλοι οι αγώνες της Β κατηγορίας και του Παιδικού πρωταθλήματος λόγω κακών καιρικών συνθηκών.».


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.