12162018Κυρ
Thursday
 

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Παιδικού Σταθμού «Νέκταρ Ζωής» (+φωτό)

NEKTAR ZOIS EGKAINIA JUN05Το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Πρότυπου παιδικού Σταθμού «Νέκταρ Ζωής». Πρόκειται για έναν παιδικό σταθμό με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και υποδομές που παρέχουν όλες τις ανέσεις μάθησης και εκπαίδευσης του παιδιού στα πρώτα του μαθησιακά βήματα πριν το σχολείο. Οι σύγχρονες τεχνολογίες, το εξειδικευμένο πρόγραμμα και οι παράλληλες δράσεις στον πρότυπο παιδικό σταθμό είναι μερικοί λόγοι που μπορούν να μετατρέψουν τα χρόνια ενός παιδιού στην νηπιακή ηλικία σ' ένα όμορφο ταξίδι στη μάθηση, στο παιχνίδι και στη ζωή!

Υπεύθυνες του νέου αυτού παιδικού σταθμού είναι οι αθλήτριες του Γ.Σ.Αρκαδίας Βάλια και Άντζελα Τελά. Αθλήτριες με επιτυχή παρουσία στον κλασικό αθλητισμό στο αγώνισμα του Επί Κοντώ, πλέον πραγματοποιούν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα σ' αυτό που έχουν επίσης και αγαπούν πάνω απ' όλα!
Η Βάλια (Βασιλική) Τελά είναι Πτυχιούχος Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με master στην Ειδική Εκπαίδευση του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Η Άντζελα (Αγγελική) Τελά είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με master στην Ειδική Εκπαίδευση του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.
Το «Κόντρα Επίθεση» τους εύχεται Κάθε επιτυχία στο νέο αυτό ξεκίνημα τους με Υγεία!

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!! Επισκεφθείτε μας στο χώρο μας καθημερινά 10:00 με 14:00, αλλά και απογευματινές ώρες κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης. Τηλ. επικοινωνίας: 2712 710910, Οδός: Σπάρτης 26.

01.JPG 02.JPG 03.JPG 04.JPG 05.JPG 06.JPG 07.JPG 08.JPG

 


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.