11192018Δευ
Thursday
 

Με επιτυχίες στο Ναύπλιο ο Αρκαδικός Όμιλος Αγωνιστικού Μπρίτζ

ARKOAM TEAM DEC2017 01Το τριήμερο 1, 2 και 3 Δεκεμβρίου έγινε τριήμερο τουρνουά Μπρίτζ Ζευγών Κατηγοριών (1-6, 1-9 και 1-16 open) στο Ξενοδοχείο “ΑΜΑΛΙΑ” στο Ναύπλιο. Διοργανωτής ήταν ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπρίτζ Αργολίδας (ΟΑΜΑ) με την αρωγή του Ομίλου Αγωνιστικού Μπρίτζ Κηφισιάς (ΟΑΜΚη) και του Αθηναϊκού Ομίλου Μπρίτζ (ΑΟΜ).

Από τον Αρκαδικό Όμιλο Αγωνιστικού Μπρίτζ στη κατηγορία 1-6 πήραν μέρος ο κ. Γιάννης Αγγελόπουλος (πρόεδρος) με την κα Σοφία Μπερτζελέτου, οι οποίοι κατέκτησαν τη 1η θέση στη γενική κατάταξη. Στη κατηγορία 1-16 (open) πήρε μέρος η κα Πάνη Κουρέτα με τον κο Κώστα Γιουλάτο, από τον Όμιλο Πνευματικού Αθλητισμού Φιλοθέης (Ο.Π.Α.Φ.) & «Μελίσσια» Αθλητική Ένωση, οι οποίοι κατέκτησαν τη 15η θέση στη γενική κατάταξη και τη 2η θέση στη 3η Ημερίδα.

Διαιτητές των αγώνων ήταν η κα Άννα Καλκμάνη (ΟΑΜΚη) και η κα Μαριλένα Μπομπολάκη (ΑΟΜ) με βοηθό τον κο Αναστάσιο Δράσσα (πρόεδρος ΟΑΜΑ).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των κατηγοριών είναι:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1-6:

https://results.hellasbridge.org/106207

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1-9

https://results.hellasbridge.org/106209

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1-16 (open)

https://results.hellasbridge.org/106256


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.