12192018Τετ
Thursday
 

Ανταπόκριση ουσίας από την πρωτοβουλία του Ομίλου ΑΕΚ

AEK SE OLA MAZI TEL DEC2017 01Μετά την πρωτοβουλία του Ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης με μήνυμα «Σε όλα Μαζί», με σκοπό την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και ρουχισμό για τους πληγέντες από την πρόσφατη κακοκαιρία στην Δυτική Αττική, η ευαισθητοποίηση ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν σημαντικές ποσότητες!

Αναλυτικά σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του Ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης αναφέρονται τα εξής:

«Τέσσερα δρομολόγια ανθρωπιάς βρίσκονται ήδη στον προορισμό τους. Ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης ευαισθητοποίησε για ακόμη μια φορά πολλούς από τους συμπολίτες μας, που έσπευσαν να συνδράμουν στην κίνηση “Σε όλα Μαζί… για την Μάνδρα Αττικής”.

Ο κάθε ένας ξεχωριστά και όλοι ΜΑΖΙ δημιουργήσαμε μια αλυσίδα βοήθειας και προσφέραμε, όπως μπορούσαμε στη μεγάλη δοκιμασία των ανθρώπων στην Μάνδρα αττικής, που επλήγησαν από την τελευταία θεομηνία.

Η πρωτοβουλία “Σε όλα Μαζί… για την Μάνδρα Αττικής” δεν άφησε κανένα ασυγκίνητο και στους δύσκολους καιρούς που ζούμε πολύ κόσμος έσπευσε να προσφέρει. Η διοίκηση, η προπονητική ομάδα και οι αθλητές του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, δημιουργήσαμε δύο σταθμούς συλλογής μέσα και έξω από την πόλη. Βαρύς ρουχισμός και ξηρά τροφή έφερναν σταδιακά ανώνυμοι και επώνυμοι συμπολίτες μας όλες αυτές τις 15 ημέρες, τόσο στα γραφεία του ομίλου μας, όσο και στο “Ασπρο Πάτο” του κ. Παναγιωτόπουλου, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την βοήθεια που μας προσέφερε σαν δεύτερος σταθμός συλλογής.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει σε όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, δώσατε από το υστέρημά σας και στηρίξατε εμπράκτως την πρωτοβουλία “Σε όλα Μαζί…”.».


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.