12132018Πεμ
Thursday
 

Λευκό «χαλί» στο ΧΚ Μαινάλου! (+φωτό)

XK MAINALOU DEC23 01Φαίνεται ότι η σεζόν ξεκινάει για το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου με τον καλύτερο τρόπο! Ο καιρός βοήθησε ώστε το Μαίναλο να γεμίσει με χιόνι μέσα στο διάστημα των εορτών και η διεύθυνση του ΧΚ δεν άφησε ούτε μέρα την ευκαιρία να πάει χαμένη. Από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου οι άνθρωποι έπιασαν δουλειά στρώνοντας όλες τις πίστες του ΧΚ Μαινάλου και οι πρώτες εικόνες είναι πραγματικά εντυπωσιακές!

Το χιόνι στο Μαίναλο για την εποχή είναι πολύ και οι πίστες είναι εξαιρετικά στρωμένες σε βαθμό να κάνουν πολλούς φίλους της Χιονοδρομίας ανυπόμονους να πατήσουν τις πίστες (που θυμίζουν χαλί) από αύριο κιόλας! Οι πρώτες εικόνες είναι εντυπωσιακές! Σύμφωνα με την ενημέρωση της επίσημης ιστοσελίδας αλλά και τις πληροφορίες μας το ύψος χιονιού στο Μαίναλο θα αγγίζει τους 50-100 πόντους!

Σε επίπεδο ενημέρωσης της διεύθυνσης πριν λίγες ώρες αναφέρεται ότι αύριο Κυριακή 22/12 το Χιονοδρομικό Κέντρο θα βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία. Το Σαλέ όπως επίσης αναφέρεται θα λειτουργήσει για αύριο Κυριακή μόνο από τις 11:00 και μετά, με την προσέλευση επισκεπτών και χιονοδρόμων να αναμένεται πολύ μεγάλη!

01.jpg 02.jpg 03.jpg 04.jpg 05.jpg


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.