12152018Σαβ
Thursday
 

Άκρως επιτυχημένη χρονιά για το Smash το 2017!

SMASH EPITYXIES 2017 01Το 2017 οι αθλητικές εγκαταστάσεις του SMASH ολοκλήρωσαν ένα χρόνο λειτουργίας και οι επιτυχίες δεν άργησαν να φανούν. Η αγωνιστική ομάδα κάτω των 10 ετών, κατόρθωσε να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις όλων των τουρνουά που συμμετείχε, σημειώνοντας εκπληκτική απόδοση καθόλη τη διάρκεια του έτους.

Σημαντικότερη επιτυχία της χρονιάς για τον αθλητή του Smash Γιώργο Μίταλα η κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος για αθλητές κάτω των 10 ετών.

Αναλυτικά οι επιδόσεις των αθλητών είχαν ως εξής:

2ο Ενωσιακό-Τρίπολη: 1ος Θάνος Κακουρίδης , 1η Νικολία Σουρλίγκα

3ο Ενωσιακό-Καλαμάτα: 1ος Θάνος Κακουρίδης

4ο Ενωσιακό-Άργος: 1ος Θάνος Κακουρίδης, 2ος Γιώργος Μίταλας, 2η Νικολία Σουρλίγκα

5ο Ενωσιακό-Τρίπολη: 1η Νικολία Σουρλίγκα

8ο Ενωσιακό-Τρίπολη: 1ος Γιώργος Μίταλας, 3η Νικολία Σουρλίγκα

9ο Ενωσιακό Άργος: 2ος Γιώργος Μίταλας, 3ος Χρήστος Λαγογιάννης

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αθλητές Αντρέας Σταματόπουλος και Χρήστος Λαγογιάννης κατέκτησαν πρώτες και δεύτερες θέσεις σε αρκετά ταμπλό δεύτερης ευκαιρίας (consolation) παρουσιάζοντας ένα πολύ καλό αγωνιστικό προφίλ.


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.