12162018Κυρ
Thursday
 

Πραγματοποιήθηκε ο χορός του ΓΣ Αρκαδίας με πίτα και βραβεύσεις! (+φωτό, vid)

GSA EKDILOSI FEB08 01Το βράδυ της Τσικνοπέμπτης 8 Φεβρουαρίου 2018 ο Γυμναστικός Σύλλογος Αρκαδίας πραγματοποίησε τον χορό του ο οποίος μεταξύ άλλων περιλάμβανε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας καθώς επίσης και τις καθιερωμένες κάθε χρονιά βραβεύσεις του συλλόγου. Μια εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν εκτός από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Γ.Σ.Αρκαδίας, προπονητές, αθλητές και αρκετοί φίλοι του συλλόγου. Παρουσία έδωσαν Πολιτευτές Αρκαδίας εκπρόσωποι της Αντιπερειφερειάρχες μέλη της Δημοτικής Αρχής, Επικεφαλείς παρατάξεων, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι.

Μια εκδήλωση στην οποία πέρα από το εξαιρετικό και χαρούμενο κλίμα καθώς για ακόμη μια φορά έλαβε χώρα η αναγνώριση στους διακριθέντες αθλητές του συλλόγου στη διάρκεια του 2017, μέσα από τις τιμητικές βραβεύσεις, δεν έλλειψαν και στιγμές προβληματισμού δια στόματος του Προέδρου του ΓΣΑ Κώστας Βινατσέλα για την έλλειψη υποδομών που μπορούν να επιτρέπουν στους αθλητές στίβου να προπονούνται σε πιο ιδανικές συνθήκες τους Χειμερινούς μήνες στην Τρίπολη.

Βάσει των όσων ανέφερε ο Πρόεδρος του ΓΣΑ κ. Βινατσέλας, χορηγός της εκδήλωσης αποτέλεσε το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης.

 

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης…

Την εκδήλωση του Γ.Σ.Αρκαδίας παρουσίασε ο κ. Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος, η οποία ξεκίνησε ουσιαστικά με τον χαιρετισμό του Προέδρου του συλλόγου κ. Κώστα Βινατσέλα. Ο κ. Βινατσέλας στάθηκε στο άθλημα του στίβου και στην δραστηριότητα και μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται στο σύλλογο. Υπογράμμισε ωστόσο ότι η έλλειψη ενός κλειστού προπονητηρίου που αποτελεί αίτημα πολλών χρόνων, αποτελεί μεγάλο βραχνά, αφού δεν επιτρέπει τους χειμερινούς μήνες στους αθλητές του στίβου υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες να προστατεύονται κατά τη διάρκεια της των καθημερινών τους προπονήσεων.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου με την ευλογία του εκπροσώπου της εκκλησίας και την παρουσία σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ αμέσως μετά ακολούθησαν χαιρετισμοί του Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Γιαννακούρα, αλλά και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αναστάσιου Κακλαμάνου.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε οι τιμητικές βραβεύσεις αθλητών του συλλόγου (Βασιλική Τελά, Θεόδωρος Βινατσέλας, Νεράιδα Γκοτζάι, Ηλίας Σουγλάκος, Θεοδόσης Μπουρτζουκλής, Αγγελική Τελά, Κωνσταντίνος Βερβαινιώτης, Βασίλης Σιάκουλης, Αγγελική Λυμπεροπούλου, Μαρία Τελά, Ελευθερίου Βακάρου και Κωνσταντίνος Κάτρης) που διακρίθηκαν την περασμένη χρονιά στα Πανελλήνια πρωταθλήματα. Επίσης ακολούθησαν τρεις ειδικές βραβεύσεις (Λάμπρος Καραδήμας, Μαρία Φιλοπούλου, Μαρία Χαραλαμποπούλου. Τέλος τιμητικές πλακέτες δόθηκαν τόσο στο Δήμαρχο Τρίπολης κ. Δημήτρη Παυλή (λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και μη παρουσία του στην εκδήλωση την πλακέτα παρέλαβε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αναστάσιος Κακλαμάνος) για την προσφορά του στο σύλλογο και τη στήριξη του στον τοπικό αθλητισμό, αλλά και στην πολιτευτή Αρκαδίας κα Εύη Τατούλη για την στήριξή της στο σύλλογο και την ευαισθησία της για τον Αρκαδικό αθλητισμό.

Στο φινάλε της εκδήλωσης το λόγο πήρε η Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κα Ξένια Αργειτάκη, μιλώντας για τον ΓΣΑ, τον Ελληνικό κλασικό αθλητισμό και την κατάσταση με τις υποδομές στην περιοχή. Στη συνέχεια ακολούθησε το πρόγραμμα με φαγητό, χορό και φυσικά τις κληρώσεις των δεκάδων δώρων που εξασφάλισε η διοίκηση του συλλόγου για τις ανάγκες της εκδήλωσης.

 

Οι τιμητικές βραβεύσεις των αθλητών…

Στο ουσιαστικό μέρος της εκδήλωσης ο σύλλογος τίμησε αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες στα Πανελλήνια πρωταθλήματα. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 12 βραβεύσεις οι οποίες είχαν αναλυτικά ως εξής:

1) Βασιλική Τελά (Επί Κοντώ). Την βράβευση πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού κ. Γεώργιος Ρουμελιώτης.

2) Θεόδωρος Βινατσέλας (Σφυροβολία). Την βράβευση πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας.

3) Νεράιδα Γκοτζάι (Επί Κοντώ). Την βράβευση πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης κ. Αναστάσιος Κακλαμάνος.

4) Ηλίας Σουγλάκος (Σφαιροβολία). Την βράβευση πραγματοποίησε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιάννης Κατσίρης.

5) Θεοδόσης Μπουρτζουκλής (300μ. με εμπόδια). Την βράβευση πραγματοποίησε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Θεόδωρος Ντάνος.

6) Αγγελική Τελά (Επί Κοντώ). Την βράβευση πραγματοποίησε η Αντιδήμαρχος κα Γαρυφαλλιά Αλληγέωργα.

7) Κωνσταντίνος Βερβαινιώτης (Δισκοβολία). Την βράβευση πραγματοποίησε ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης κ. Σπύρος Βρέντας.

8) Βασίλης Σιάκουλης (Σφυροβολία). Την βράβευση πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δήμου Τρίπολης κ. Θεόδωρος Καραλής.

9) Αγγελική Λυμπεροπούλου (Άλμα Τριπλούν). Την βράβευση πραγματοποίησε ο επικεφαλής της παράταξης «Αλλάζουμε τα δεδομένα» κ. Νικόλαος Τσιαμούλος.

10) Μαρία Τελά (Άλμα Επί Κοντώ). Την βράβευση πραγματοποίησε η Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κα Ξένια Αργειτάκη.

11) Ελευθερία Βακάρου (Σφυροβολία). Την βράβευση πραγματοποίησε ο πρώην Ομοσπονδιακός προπονητής και δάσκαλος των ρίψεων κ. Μανώλης Μανωλόπουλος.

12) Κωνσταντίνος Κάτρης (Δισκοβολία). Την βράβευση πραγματοποίησε ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης κ. Σωτήρης Παπαδημητρίου.

 

Οι ειδικές βραβεύσεις της βαρδιάς…

Στη διάρκεια της συγκεκριμένης εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν και κάποιες ειδικές βραβεύσεις. Αναλυτικότερα τιμήθηκε ο κ. Λάμπρος Καραδήμας, πρώην αθλητής του ΓΣΑ από τον Αντιπρόεδρο του ΓΣΑ κ. Γιάννη Μπιλίση. Στη συνέχεια τιμήθηκε η Μαρία Φιλοπούλου πρώην αθλήτρια κολύμβησης του ΓΣΑ, από την υπεύθυνή Δημοσίων Σχέσεων του ΓΣΑ κ. Βενετία Χαραλαμποπούλου. Επίσης τιμήθηκε και η αθλήτρια μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων Μαρία Χαραλαμποπούλου από την Αντιπρόεδρο του ΓΣΑ κ. Γαρυφαλλιά Αλληγέωργα.

Πραγματοποιήθηκαν επίσης δύο ακόμη ειδικές τιμητικές βραβεύσεις που δεν συνδέονται άμεσα με τον χώρο του αθλητισμού. Ειδικότερα τιμήθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής για την προσφορά του στο σύλλογο και τις προσπάθειές που κατέβαλε την περσινή χρονιά για την ανάπτυξη του αθλητισμού. Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, την πλακέτα παρέλαβε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης κ. Αναστάσιος κακλαμάνος.

Τέλος τιμήθηκε και η πολιτευτής Αρκαδίας κα Εύη Τατούλη για την σημαντική βοήθεια της στο σύλλογο την περσινή χρονιά και για την ευαισθησία για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην Αρκαδία. Την βράβευση πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του ΓΣΑ κ. Κώστας Βινατσέλας.

 

Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση…

01.JPG 02.JPG 03.JPG 04.JPG 05.JPG 06.JPG 07.JPG 08.JPG 09.JPG 10.JPG 11.JPG 12.JPG 13.JPG 14.JPG 15.JPG 16.JPG 17.JPG 18.JPG 19.JPG 20.JPG 21.JPG 22.JPG 23.JPG 24.JPG 25.JPG 26.JPG 27.JPG 28.JPG 29.JPG 30.JPG


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.