12162018Κυρ
Thursday
 

Πλησιάζει το φετινό Tripoli Apnea Competition 2018 με κατάρριψη ρεκόρ

TRIPOLI APNEA COMPETITION 2018 01Στο κολυμβητήριο του Δήμου Τρίπολης στις 11-3-2018 θα γίνει για δεύτερη χρονιά ο αγώνας Tripoli Apnea Competition 2018. Μετά τον περσινό αγώνα ο οποίος στέφτηκε με αγωνιστική (5η και 6η καλύτερη επίδοση στον κόσμο ακόμα και αυτή τη στιγμή) όσο και διοργανωτική επιτυχία, ήρθε η ώρα το Δημοτικό κολυμβητήριο Τρίπολης να δεχτεί τους αθλητές για τον φετινό αγώνα.

Ο περσινός αγώνας δημιούργησε αρκετά ρεκόρ τόσο από σε επίπεδο επιδόσεων, όσο και από πλευράς προσέλευσης αθλητών. Οι αθλητές έφτασαν τον αριθμό ρεκόρ για αγώνα επαρχίας των 34 αθλητών και μάλιστα με συμμετοχές και από Κύπρο.

Ο φετινός αγώνας αν και αυτή τη στιγμή απέχει σχεδόν ένα μήνα από τη τέλεση του έχει δημιουργήσει ένα νέο ρεκόρ συμμετοχής αθλητών αφού αυτή τη στιγμή οι δηλώσεις έχουν φτάσει τις 44! Μόνο δυο αγώνες έχουν μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχής αθλητών και αυτοί ήταν πανελλήνια πρωταθλήματα. Μάλιστα θα υπάρχουν συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο, Βραζιλία και τον Καναδά.

Όπως και πέρσι υπάρχει ξεχωριστή κατηγορία αθλητών ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ και οι συμμετοχές σε αυτή τη κατηγορία ήδη είναι 13 δίνοντας ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον και εκεί, αφού συμμετέχουν αθλητές από Αρκαδία, Μεσσηνία, Ηλεία, Λακωνία και Αχαΐα.

Οι διοργανωτές σε ανακοίνωσή τους μεταξύ άλλων ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμαρχο Τρίπολης κ. Παυλή, στο Νομικό πρόσωπο ,αντιδήμαρχο κ. Καραλή, αντιδήμαρχο κ. Αληγέωργα για τη βοήθεια τους ώστε να γίνει αυτός ο αγώνας πλέον θεσμός στην ελεύθερη κατάδυση και στα αθλητικά δρώμενα της Τρίπολης.».


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.