01182019Παρ
Thursday
 

Πραγματοποιήθηκαν οι κολυμβητικές επιδείξεις του ΚΟΑ Τρίπολης!

KOAT EPIDEIXEIS APR28 01

Μια ακόμη χρονιά ο Κολυμβητικός Όμιλος Αρκαδίας πραγματοποίησε εκδήλωση με την πραγματοποίηση των κολυμβητικών επιδείξεων του συλλόγου. Μια εκδήλωση στην οποία την τιμητική τους είχαν οι μικροί αθλητές του συλλόγου οι οποίες με την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα των επιδείξεων ξεδίπλωσαν μερικά στοιχεία του ταλέντου τους!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη εκδήλωση παρουσία έδωσαν αρκετοί θεατές, γονείς και συγγενείς των νεαρών αθλητών και φίλοι του Αρκαδικού Ομίλου που παρακολούθησαν τη συγκεκριμένη εκδήλωση και χειροκρότησαν τους νεαρούς αθλητές. Οι ασκήσεις που αποτέλεσαν μέρος του προγράμματος επιδείξεων πραγματοποιήσαν με τον συντονισμό σύσσωμου του προπονητικού επιτελείου του ΚΟΑ Τρίπολης όπως οι αρχιπροπονήτρια κα Κωστούλα Οικονόμου, αλλά και οι υπόλοιποι προπονητές (Ελένη Μανιάτη, Χριστίνα Μουργελά, Τρύφωνας Πετρόπουλος, Πίτσα Ντρέβου, Κώστας Τριανταφύλλου).

Στα πλαίσια της εκδήλωσης αυτής που αποτελεί θεσμός εδώ και αρκετά χρόνια, δεν έλλειψαν και οι τιμητικές βραβεύσεις στους αθλητές του συλλόγου που συμμετείχαν στην συγκεκριμένη εκδήλωση. Επιπλέον τιμήθηκαν αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου για τις διακρίσεις τους το προηγούμενο διάστημα. Ξεχωριστή βράβευση ωστόσο αποτέλεσε αυτή του απερχόμενου Προέδρου του ΚΟΑ Τρίπολης κ. Γιώργου Αγγελόπουλου, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια έκανε ότι καλύτερο μπορούσε προκειμένου να διατηρηθεί ο σύλλογος σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, οργανωτικό και διοικητικό επίπεδο.

KOAT EPIDEIXEIS APR28 04

Η ολοκλήρωση της θητείας του κ. Αγγελόπουλου αποτελεί αλλαγή σελίδας στο σύλλογο και ένα νέο κεφάλαιο στο διοικητικό κομμάτι, που όλοι ευελπιστούν να έχει ανάλογη συνέχεια από το νέο διοικητικό συμβούλιο. Σε κάθε περίπτωση η αναγνώριση του έργου του κ. Αγγελόπουλου αποτυπώθηκε σ’ αυτή την τιμητική βράβευση το απόγευμα του Σαββάτου.


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.