01182019Παρ
Thursday
 

Όλες οι λεπτομέρειες για το Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος» (05/05)

FESTIVAL RIPSEON 001

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία για το Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος» το οποίο για ακόμη μια χρονιά θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Τρίπολης το Σάββατο 5 Μαΐου 2018. Πρόκειται για ένα από τα κορυφαία Μίτινγκ Ρίψεων στο χώρο του στίβου στην Ελλάδα, καθώς συμμετέχουν αρκετοί από τους κορυφαίους αθλητές ρίψεων σε κάθε κατηγορία.

Αναλυτικότερα όλες οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης ημερίδας βάσει της σχετικής προκήρυξης έχει αναλυτικά ως εξής:

 

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΙΨΕΩΝ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ

Σάββατο 05 – 05 – 2018 Δ.Α.Κ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Από την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Περιφέρειας Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης, και υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., προκηρύσσονται αγώνες με την ονομασία «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΙΨΕΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ».

Οι αγώνες θα γίνουν με τους παρακάτω όρους:

1) ΤΟΠΟΣ: Τρίπολη, Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης

2) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο 05 Μαΐου 2018.

 

3) ΗΛΙΚΙΕΣ:

Στους αγώνες δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι:

  • ΑΝΔΡΕΣ –ΓΥΝΑΙΚΕΣ: που έχουν γεννηθεί το 1998 και μεγαλύτεροι – ες.
  • ΕΦΗΒΟΙ – ΝΕΑΝΙΔΕΣ: που έχουν γεννηθεί το 1999 και το 2000.
  • ΠΑΙΔΕΣ – ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: που έχουν γεννηθεί το 2001 και το 2002.
  • ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄ : που έχουν γεννηθεί το 2003 και το 2004.

Η συμμετοχή των ΠΠ – ΠΚ Α’ στην κατηγορία των Π – Κ , των Π – Κ στην κατηγορία των Ε – Ν, και των Ε – Ν στην κατηγορία Α – Γ θα γίνει σύμφωνα με τις τεχνικές διατάξεις του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για το 2018.

4) ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΒΑΡΗ ΟΡΓΑΝΩΝ:

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α΄: ΔΙΣΚΟΣ ( 1κ ) – ΣΦΥΡΑ ( 4κ ) – ΣΦΑΙΡΑ ( 4κ ) – ΑΚΟΝΤΙΟ ( 600γρ )

ΠΑΙΔΩΝ: ΣΦΑΙΡΑ (5κ) – ΣΦΥΡΑ (5 κ.) – ΔΙΣΚΟΣ (1.5 κ.) – ΑΚΟΝΤΙΟ ( 700γρ )

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: ΣΦΥΡΑ (3κ.) – ΣΦΑΙΡΑ ( 3κ ) – ΑΚΟΝΤΙΟ ( 500γρ ) – ΔΙΣΚΟΣ ( 1κ )

ΕΦΗΒΩΝ: ΣΦΥΡΑ ( 6 κ ) – ΣΦΑΙΡΑ ( 6 κ. ) – ΔΙΣΚΟΣ ( 1,750γρ. )

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΣΦΑΙΡΑ (4 κ.) – ΣΦΥΡΑ (4 κ.) – ΔΙΣΚΟΣ (1 κ.) – ΑΚΟΝΤΙΟ ( 600γρ. )

ΑΝΔΡΕΣ: ΣΦΑΙΡΑ ( 7.260 κ. ) – ΣΦΥΡΑ ( 7.260 κ. ) – ΔΙΣΚΟΣ ( 2 κ. ) – ΑΚΟΝΤΙΟ ( 800γρ. )

vΣτον αγώνα αυτό θα διεξαχθούν αγώνες μικρών ηλικιών (ΠΠ – ΠΚ Β΄ 2005 – 2006 ) στα παρακάτω αγωνίσματα:

Δρόμοι: 60μ. ’Αλματα: MHKOΣ, Ρίψεις: ΣΦΑΙΡΑ.

5) ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗΣ:

Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται στην αίθουσα κλήσης 45΄ πριν την διεξαγωγή του αγωνίσματος.

6) ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

  1. 1Στους αγώνες δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι αθλητές –τριες που είναι εγγεγραμμένοι σε σωματεία – μέλη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.σύμφωνα με την τελευταία Υπουργική Απόφασηπερί εγγραφής αθλητών και έχουν στην κατοχή τους το Ατομικό Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας.
  2. 2Ο κάθε αθλητής έχει δικαίωμα να λάβει μέρος σε ΔΥΟ (2) το πολύ αγωνίσματα.
  3. 3Σε κανέναν αθλητή δεν επιτρέπεται η συμμετοχή του «εκτός συναγωνισμού».
  4. 4Αλλοδαποί αθλητές θα μπορούν να συμμετάσχουν στους αγώνες μόνο έπειτα από σχετικό αίτημα της Ομοσπονδίας τους και την σχετική έγκριση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο αθλητής που θα δηλώνεται σε ΈΝΑ (1) αγώνισμα σε ΜΙΑ(1) κατηγορία θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο σε αυτή τη κατηγορία και όχι και σε άλλη κατηγορία του ιδίου αγωνίσματος, π.χ. Ένας Παίδας γεννημένος το 2001 που θα δηλώσει Σφύρα θα μπορεί να συμμετάσχει ή στη Σφύρα Παίδων ή στην Σφύρα Εφήβων αλλά όχι και στις δύο κατηγορίες.

 

7) ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Στους αγώνες δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι αθλητές-τριες που την περασμένη χρονιά είχαν συμμετοχή στον τελικό (12αδα) του αντίστοιχου αγωνίσματος ή κατόπιν συνεννόησης με τους διοργανωτές και εφ’ όσον η επίδοση του συγκαταλέγεται στις 16 καλύτερες της προηγούμενης χρονιάς.

8) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:

Δεν θα καλυφθούν έξοδα. (Σε κάποιες περιπτώσεις επίλεκτων αθλητών, οι οποίοι θα ταξιδέψουν από μακριά, θα καλυφθούν διαμονή και διατροφή μετά από συνεννόηση με τους διοργανωτές).

9) ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ:

Με τη φροντίδα και την ευθύνη των συλλόγων οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να έχουν εξετασθεί ιατρικώς πριν από τους αγώνες.

Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών και αθλητριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 30 παρ. 9 του νόμου 2725/99, το γενικό κανονισμό οργάνωσης και διεξαγωγής πρωταθλημάτων και αγώνων του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και τα σχετικά έγγραφα της ομοσπονδίας μας 4585/8-10-10 και 881/28-3-14.

Με τη φροντίδα και την ευθύνη των Συλλόγων οι αθλητές-τριες πρέπει να έχουν εξετασθεί ιατρικώς πριν από τους αγώνες, σύμφωνα με τα παραπάνω, ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ. Οι υπεύθυνοι της αίθουσας κλήσης θα καταχωρούν στα πινάκια ΜΟΝΟ τους αθλητές των οποίων το δελτίο θα είναι θεωρημένο σύμφωνα με το νόμο.

           

Το δελτίο υγείας ισχύει για ένα (1) έτος από τη θεώρησή του.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ – ΤΡΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛ/ΣΟΥ.

10) ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να σταλούν στην Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. το αργότερο μέχρι την ΔΕΥΤΕΡΑ 30 – 05 – 18 στο ειδικό έντυπο δήλωσης συμμετοχής στο FAX: 2710222093, ή στο email: segastri@otenetΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">.gr.

  • Υποχρεωτικά να αναφέρεται η επίδοση του αθλητή καθώς καιτηλέφωνα αθλητή και προπονητή. Σε διαφορετική περίπτωσηδεν θα γίνεται δεκτή η δήλωση.
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ – ΤΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΔΗΛΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

Οι αθλητές ή οι προπονητές για να οριστικοποιήσουν την συμμετοχή τους θα πρέπει να έλθουν σε συνεννόηση υποχρεωτικά με τον Τεχνικό Σύμβουλο της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Περιφ. Πελοποννήσου κ. Σπύρο Τριανταφυλλόπουλο τηλ. 6973335709 – 2710222093.

11) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ:

Στους αγώνες θα ισχύσουν οι επίσημοι κανονισμοί στίβου 2018

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η προσκόμιση όλων των προσωπικών οργάνων που οι αθλητές – αθλήτριες επιθυμούν να συμπεριληφθούν στα ριπτικά όργανα των αγώνων πρέπει απαραίτητα να προσκομιστούν έως τις 11:30 πμ. στο χώρο της αίθουσας κλήσης προκειμένου να ελεγχθούν από τους τεχνικούς υπευθύνους των αγώνων.

12) ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ:

Ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, θα ρυθμίζεται από τους τεχνικούς υπευθύνους των αγώνων και τον αλυτάρχη, σύμφωνα με τους κανονισμούς.

13) ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ:

Τεχνικοί υπεύθυνοι των αγώνων ορίζονται οι κ. Χαλβατζάρας Δημήτρης Τεχνικός Ανάπτυξης Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και ο κ. Τριανταφυλλόπουλος Σπύρος Τεχνικός Σύμβουλος Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Περιφ. Πελοποννήσου.

 

Το Φεστιβάλ Ρίψεων θα συνυπολογιστεί μαζί με άλλους αγώνες για την συγκρότηση των εθνικών ομάδων όλων των κατηγοριών.


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.