01182019Παρ
Thursday
 

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του Φεστιβάλ Ρίψεων (+vid)

FESTIVAL RIPSEON 2018 SYNENT TYPOU MAY03 01

Στα πλαίσια της διεξαγωγής του Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος» (Σάββατο, 05/05), πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 3 Μαΐου στο ΔΑΚ Τρίπολης η συνέντευξη Τύπου στην οποία έγινε αναφορά στη φετινή διοργάνωση.

Παρουσία στην συνέντευξη Τύπου έδωσαν ο θεματικός Αντιπεριφειάρχης Πελοποννήσου κ. Γιώργος Ρουμελιώτης, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης κ. Θεόδωρος Καραλής, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Κώστας Βινατσέλας, καθώς επίσης και ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Σπύρος Τριανταφυλλόπουλος. Φυσικά παρουσία έδωσε και ο οραματιστής αυτών των αγώνων αλλά και η «ψυχή» αυτού του Φεστιβάλ Ρίψεων που έχει πάρει και το όνομά του, Μανώλης Μανωλόπουλος.

Στη συγκεκριμένα συνέντευξη Τύπου οι ομιλούντες αναφέρθηκαν στη φετινή διοργάνωση και στο γεγονός ότι το Σάββατο θα δώσουν παρουσία αρκετοί μεγάλοι Έλληνες πρωταθλητές και πρωταθλήτριες από το χώρο των ρίψεων. Μια διοργάνωση η οποία όπως τονίστηκε δίνει μεγάλο κίνητρο συμμετοχής και εξασφάλισης σημαντικών επιδόσεων αφού οι αγώνες αυτοί αποτελούν κριτήριο πρόκρισης σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις που ακολουθούν το προσεχές Καλοκαίρι.

Ο κ. Ρουμελιώτης αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα των αγώνων και τόνισε ότι με δική του πρωτοβουλία και στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα γίνει προσπάθεια αυτοί οι αγώνες να γίνουν διεθνείς. Από την πλευρά του ο κ. Καραλής αναφέρθηκε στη διοργάνωση, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι έχουν εγκριθεί τα 515.000 ευρώ για την αντικατάσταση του ταρτάν στο ΔΑΚ Τρίπολης.

Ο κ. Βινατσέλας αναφέρθηκε στους αγώνες και στο γεγονός ότι παράλληλα διοργανώνονται κάποια αγωνίσματα και μικρές ηλικίες, δίνοντας μεγάλη έμφαση και στις υποδομές του αθλήματος.. Παράλληλα αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται ώστε τα επόμενα χρόνια να υλοποιηθεί η αναβάθμισή τους.

 

Μεγάλα ονόματα και φέτος στο Φεστιβάλ Ρίψεων…

Ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Σπύρος Τριανταφυλόπουλος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι και φέτος στην Αρκαδική πρωτεύουσα για το Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος» αναμένεται παρουσία και συμμετοχή μεγάλων αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα. Όπως τονίστηκε οι αγώνες αυτοί πραγματοποιούνται σε ιδανική χρονική περίοδο, καθώς αρκετοί αθλητές θέλουν να τεστάρουν την αγωνιστική τους κατάσταση μετά το πρώτο βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, ενώ παράλληλα οι αγώνες αυτοί αποτελούν κριτήριο εξασφάλισης ορίων για μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις το προσεχές Καλοκαίρι.

Μερικά ονόματα που θα δώσουν παρουσία στο Φεστιβάλ Ρίψεων αποτελούν ο Σφυροβόλος Μιχάλης Αναστασάκης, ο Σφυροβόλος Ιβάν Μενγκλεμπέη, η Δισκοβόλος Χρύσα Αναγνωστοπούλου, ο Πάρης Μπατζαβαλης στον Ακοντισμό, η Κατερίνα Βαμβουκάκη στη Σφυροβολία, η Αθανασία Κόκκαλη στον Ακοντισμό, καθώς και αρκετοί άλλοι σημαντικοί αθλητές και αθλήτριες!

 

Αναβάθμιση τώρα του Φεστιβάλ Ρίψεων…

Τέλος ο οραματιστής αυτών των αγώνων κ. Μανώλης Μανωλόπουλος εκτός από μια σύντομη αναδρομή στην ιστορία του Φεστιβάλ Ρίψεων της Τρίπολης και στην αφορμή για να γίνουν πράξη αυτοί οι αγώνες, αναφέρθηκε στη σημασία αυτών των αγώνων, αλλά και στο γεγονός ότι ο κλίμα και οι συνθήκες στην αποτελούν ιδανικές προϋποθέσεις για την προετοιμασία ενός αθλητή ρίψεων για μεγάλους αγώνες.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το Φεστιβάλ Ρίψεων της Τρίπολης θα πρέπει να αναβαθμιστεί και να μετεξελιχθεί σε διεθνές μίτινγκ το οποίο μπορεί να αποτελεί το μοναδικό στο είδος του στη χώρα μας


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.