01182019Παρ
Thursday
 

Πρωτοβουλία Ρουμελιώτη για αναβάθμιση του Φεστιβάλ Ρίψεων σε Διεθνές Μίτινγκ!

ROUMELIOTIS GEORGIOS 01

Σημαντική εξέλιξη και θετική είδηση προέκυψε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος». Ένα μίτινγκ το οποίος κρίνεται από τα κορυφαίας στη χώρα μας σε επίπεδο ρίψεων.

Συγκεκριμένα σε τοποθέτησή του ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου για θέματα αθλητισμού κ. Γεώργιος Ρουμελιώτης, με δική του πρωτοβουλία και την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες κινήσεις ώστε το Φεστιβάλ Ρίψεων της Αρκαδικής πρωτεύουσας να μετεξελιχθεί σ’ ένα διεθνές μίτινγκ!

Τα όσα χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Ρουμελιώτης γι’ αυτό το θέμα έχουν χαρακτηριστικά ως εξής: «Είμαστε αρωγοί, στηρίζουμε και θέλουμε να αναβαθμίσουμε όσο μπορούμε αυτό τον αγώνα. Αυτό που θέλω να τονίσω και να πω είναι ότι με δική μου πρωτοβουλία σαν Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, θα προτείνω αυτοί οι αγώνες να γίνουν διεθνείς. Να καλέσουμε μέσα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Ομοσπονδία και το Υφυπουργείο Αθλητισμού, όλους τους Φορείς που εμπλέκονται, ώστε την επόμενη περίοδο, αυτοί οι αγώνες να πραγματοποιηθούν σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Θα το ξεκινήσω εγώ με την πρωτοβουλία και του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, ώστε να μπορέσουμε και να τους αναβαθμίσουμε, αλλά και να τους διαφημίσουμε σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο!».


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.