12132018Πεμ
Thursday
 

Βόλτα αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου στην Τρίπολη (+φωτό, vid)

PODILATIKI VOLTA JUN10 01

Μια ακόμη όμορφη πρωτοβουλία αποτέλεσε γεγονός το απόγευμα της Κυριακής 10 Ιουνίου στην Αρκαδική πρωτεύουσα, αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου (3 Ιουνίου). Η δράση που αρχικά ήταν προγραμματισμένη στις 3 Ιουνίου, αλλά λόγω κακοκαιρίας δεν πραγματοποιήθηκε, μετατέθηκε και σήμερα το απόγευμα με τη συμμετοχή αρκετών μικρών και μεγάλων φίλων του ποδηλάτου που συμμετείχαν σ’ αυτή την ποδηλατική βόλτα, στέλνοντας το μήνυμα για χρήση του ποδηλάτου στην καθημερινότητα, ποδηλατώντας με ασφάλεια. Αξιόλογη συμμετοχή παρά το γεγονός ότι οι καιρικές συνθήκες απείλησαν για βροχή και η συγκεκριμένη ημέρα βρήκε πολύ κόσμο σε κοντινούς παραλιακούς προορισμούς.

Η συγκεκριμένη ποδηλατική δράση πραγματοποιήθηκε από την ΚΟΙΝΣΕΠ Πράσινες Διαδρομές, με την αρωγή του Δήμου Τρίπολης, την υποστήριξη της Αναπτυξιακής Πάρνωνα και την υποστήριξη της ΑΕΚ Τρίπολης του ΕΟΣ Τρίπολης και του ΠΟ Τρίπολης.

Παρόντες μεταξύ άλλων στην εκδήλωση έδωσαν ο κ. Γεώργιος Φαρφαράς υπεύθυνος της ΚΟΙΝΣΕΠ Πράσινες Διαδρομές κ. Γεώργιος Φαρφαράς, ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης κ. Σωτήρης Παπαδημητρίου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης κ. Γεώργιος Θεοδωρακόπουλος και ο Επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα». Επίσης παρουσία έδωσαν ο εκπρόσωπος του Ομίλου Ποδηλασίας της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Αντώνης Φαρφαράς και ο Πρόεδρος του ΕΟΣ Τρίπολης κ. Στέφανος Γκουτζιούλης. Στην εκδήλωση συμμετείχαν και μέλη της αγωνιστικής ομάδας του Ομίλου ποδηλασίας της ΑΕΚ Τρίπολης

Η Τρίπολη συνολικά τα τελευταία χρόνια και οι κάτοικοι της που χρησιμοποιούν καθημερινά το ποδήλατο σε πολύ μεγάλο βαθμό, αλλά και όσοι συμμετέχουν σε ποδηλατικές δράσεις στην περιοχή (σήμερα το πρωί στην Τεγέα και το απόγευμα στην Τρίπολη), στέλνουν «ηχηρό» μήνυμα της επιτακτικής ανάγκης για δημιουργία ποδηλατόδρομων.

 


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.