12132018Πεμ
Thursday
 

Συνεργασία με την FTA και τον Ισπανό κόουτς Enrique Fernandez ο ΣΑΤ!

SAT ENRIQUE FERNANDEZ 01

Σε μια πολύ ουσιαστική συνεργασία προχώρησε τις προηγούμενες ώρες ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρίπολης! Πρόκειται για την επίτευξη συνεργασίας με την Fernandez Tennis Academy και τον προπονητή Enrique Fernandez. Πρόκειται για μια συνεργασία που αναμένεται να εμπλουτίσει την αγωνιστική δράση του συλλόγου της Τρίπολης που πρωτοποριακά και εξειδικευμένα προπονητικά προγράμματα που θα ξεκινήσουν από τον προσεχή Σεπτέμβριο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Αντιδσφαίρισης Τρίπολης μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρίπολης (Σ.Α.Τ.) στην προσπάθεια της συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών που παρέχει στα παιδιά των ακαδημιών του, προχώρησε σε μια καινοτόμα και πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της Πελοποννήσου ενέργεια, που στοχεύει να αναβαθμίσει το Αρκαδικό τένις. Συγκεκριμένα ο Σ.Α.Τ. ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την Fernandez Tennis Academy, που εδρεύει στην Αθήνα και ο Head Coach της FTA, Enrique Fernandez, αναλαμβάνει επικεφαλής προπονητής των Αγωνιστικών – Προαγωνιστικών ακαδημιών του Σ.Α.Τ.

Ο Ισπανός προπονητής Enrique Fernandez μαζί με το προπονητικό teamτου Σ.Α.Τ., Γιάννη Μυλωνά και Χάρη Ξαγά, θα εφαρμόσουν νέα αγωνιστικά προγράμματα προπόνησης, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του σύγχρονου τένις, όπου θα απευθύνονται σε νεαρούς αθλητές και αθλήτριες ηλικίας από 6 έως 18 ετών.

Στόχος είναι η εκμάθηση των σύγχρονων τεχνικών δεξιοτήτων του τένις και η εφαρμογή ειδικών ασκήσεων γυμναστικής που θα συμβάλλουν στην άριστη φυσική κατάσταση των νεαρών αθλητών, ώστε να δημιουργηθεί μια δυνατή αγωνιστική ομάδα, που μελλοντικά θα διεκδικήσει διακρίσεις σε όλα τα επίπεδα των Εθνικών Πρωταθλημάτων. Το καινούρια Αγωνιστικά Προγράμματα θα τεθούν σε ισχύ από τον Σεπτέμβριο του 2018.

Τέλος, ο coach Enrique Fernandez ανέφερε ότι θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να μεταφέρει την εμπειρία και την τεχνογνωσία της Fernandez Tennis Academy στον Σ.Α.ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ο οποίος διαθέτει εντυπωσιακές σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις τένις.

Η πρώτη γνωριμία του Enrique Fernandez με τα παιδιά και τους γονείς των ακαδημιών του Σ.Α.Τ. πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 στις εγκαταστάσεις του Σ.Α.Τ. Το επόμενο ραντεβού και πάλι στις εγκαταστάσεις του Σ.Α.Τ, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018,όπυ από τις 16:00 και μετά, οι προπονητές Χάρης Ξαγάς και Γιάννης Μυλωνάς μαζί με τον Enrique Fernandez, θα αξιολογήσουν τους αθλητές εντός γηπέδου και θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση και ενημέρωση με τους γονείς των παιδιών.».

 

Το σύντομο βιογραφικό του Enrique Fernandez…

  • Προπονητής ATPWORLDTOUR του  DanielMunozdelaNava, ισπανού αθλητή που έφτασε στο  No68παγκοσμίως.
  • Προπονητής Ελληνικής Εθνικής ομάδας, στις κατηγορίες κάτω από 16 και κάτω από 14.
  • HeadCoach στονόμιλοαντισφαίρισηςΠετρούπολης από το 2009 μέχρι το 2012
  • Tennis Director στο Timber Lake Camp τηςΝέαςΥόρκης
  • Mini Tennis Director στο Chamartin Tennis Club, ΜαδρίτηςΙσπανία
  • Υπεύθυνοςτυπρογράμματος Mini Tennis του Edgbaston Priory Club στο Birmingham Αγγλίας.
  • Το 2013 ίδρυσε την Fernandez Tennis Academy(F.T.A.) στην Αθήνα, την πρώτη Ακαδημία στην Ελλάδα που λειτουργεί στα πρότυπα των καλυτέρων Ακαδημιών Τένις της Ισπανίας.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.