01182019Παρ
Thursday
 

Δράση του Ομίλου ΑΕΚ για τον καθαρισμό του ΔΑΚ Τρίπολης (14/06)

TENNIS DAK 01

Μια ακόμη δράση θα αποτελέσει γεγονός για τον Όμιλο ΑΕΚ Τρίπολης την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018, καθώς για ακόμη μια χρονιά έχει προγραμματιστεί δράση για τον καθαρισμό του Περιβάλλοντα χώρου στο ΔΑΚ Τρίπολης με βασικό μήνυμα: “Every Day, Clean Day”.

Αναλυτικότερα η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης σας καλεί να συμμετάσχετε μαζί του στην καθαριότητα του περιβάλλοντα χώρου του ΔΑΚ Τρίπολης.

Η παρούσα πρόσκληση – δράση κλείνει 3 χρόνια ζωής, με τα παιδιά του ομίλου, σε πείσμα των καιρών να προσπαθούν να συμβάλουν στην καθαριότητα των αθλητικών χώρων που χρησιμοποιούνται από τους πολίτες της Τρίπολης.

Σας καλούμε λοιπόν, όλους και όλες την Πέμπτη 11/6/2018 και ώρα 15:00 με 20:00 έξω από τα γήπεδα τένις του ΔΑΚ Τρίπολης να “σηκώσουμε μανίκια” και να κάνουμε την αρχή, ώστε η κάθε μέρα, να είναι καθαρή μέρα - “Every day, clean day”.».


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.