12162018Κυρ
Thursday
 

Την 7η θέση στον Ronde l'oise 2018 ο Χάρης Καστραντάς

KASTRANTAS RONDE L OISE 2018 01

Ακόμη μια καλή παρουσία σε ποδηλατικό Γύρο στη Γαλλία είχε ο Χάρης Καστραντάς. Συγκεκριμένα στον 4ημερο αγωνα του Ronde l'oise 2018, κατάφερε να κατακτήσει την 7η θέση στην Γενική κατάταξη καθώς και μια 2η θέση στο δεύτερο ετάπ της διοργάνωσης.

Ο Έλληνας και Αρκάς πρωταθλητής μας ως απολογισμό αυτής της αγωνιστικής παρουσίας ανέφερε:

«Ronde l'oise 2018: Ολοκλήρωσα με επιτυχία τον 4ημερο γύρο στη Γαλλία και κατάφερα να πάρω μια 7η θέση στη γενική και μια 2η στο δευτερο εταπ και η χειρότερή μου θέση να είναι μέσα στην 20αδα! Είμαι αρκετά ικανοποιημένος κι ένιωσα πως η δουλεία που έκανα στην προπόνηση τον Απρίλιο και οι αγώνες του Μαΐου με βοήθησαν να έχω αυτή την απόδοση.

Όταν αναλογίζομαι τη δύναμη των ομάδων που αγωνίζονταν στον αγώνα απ’ την κεντρική Ευρώπη φτάνω στο συμπέρασμα πως ίσως είναι ο καλύτερος αγώνας που έχω κάνει και χωρίς lead-out να κατορθώνω να χάνω στο photo finish την πρώτη θέση μετά από 220 χιλιόμετρα και 2200 υψομετρικά μόνο να χαμογελώ μπορώ και να είμαι αισιόδοξος για το μέλλον!

Μπορώ να εγγυηθώ πως η σημαία μας έκανε «φασαρία» και δεν πέρασε απαρατήρητη όσο κι αν η ελληνική ποδηλασία βρίσκεται στην αφάνεια για τους Κεντροευρωπαίους κι αυτό μου δίνει ελπίδα!

Σειρά έχει το πανελλήνιο πρωτάθλημα και οι μεσογειακοί αγώνες στην Ισπανία όπου με λίγη τύχη και προπάντων υγεία ελπίζω να μπορέσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.».

ΦΩΤΟ: DOMINIQUE HECART


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.