01182019Παρ
Thursday
 

Παρουσία του ΑΟΑ Μπριτζ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μαθητών (+φωτό)

AOA BRIDGE JUN2018 01

Το Σάββατο 9 και τη Κυριακή 10 Ιουνίου στα πλαίσια του Βυζαντινού Φεστιβάλ Μπρίτζ που διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος “Ταταύλα” (Α.Ο.Τ.) στις εγκαταστάσεις του Βυζαντινού Αθλητικού Κέντρου (Β.Α.Κ.) στον Άλιμο, έγινε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαθητών 2017-2018 υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπρίτζ (Ε.Ο.Μ.). Το πρωτάθλημα ήταν 4ης Βαθμίδας, έγινε σε 2 ημερίδες και παίχτηκαν 22 διανομές σε κάθε ημερίδα. Πήραν μέρος 108 ζεύγη από 27 ομίλους απ' όλη την Ελλάδα.

O Αρκαδικός Όμιλος Αγωνιστικού Μπρίτζ (Αρκ.Ο.Α.Μ.) εκπροσωπήθηκε με 2 συμμετοχές, τον Χαράλαμπο Πατρινό με συμπαίκτρια τη Σωτηρία Τσιλιώνη και τον Νίκο Καρύγιαννη με συμπαίκτρια τη Δήμητρα Ασβού. Το ζευγάρι Πατρινός-Τσιλιώνη αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα στις επικοινωνίες και τις αγοραστικές και τις αμυντικές καθώς και σε αρκετές εκτελέσεις που δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν. Κατέληξαν 93οι στη 1η ημερίδα, 94οι στη 2η ημερίδα και 100οι στη γενική κατάταξη του 2ημέρου. Από την άλλη το ζευγάρι Καρύγιαννης-Ασβού έπαιξαν πιο ισορροπημένα στη 1η ημερίδα με αρκετά λάθη αλλά ήταν σε όλη τη διάρκεια στη μέση της βαθμολογίας.

AOA BRIDGE JUN2018 02

Στη τελευταία διανομή της 1ης ημερίδας ο εκτελεστής μπλόκαρε από λάθος τις επικοινωνίες με τον μορ σε συμβόλαιο 3ΝΤ, ο εκνευρισμός του θόλωσε τη κρίση και έβαλε το συμβόλαιο -7 και τους στοίχησε σχεδόν 10 θέσεις και τη 59η θέση της κατάταξης. Στη 2η ημερίδα το ζευγάρι μπήκε αποφασισμένο να νικήσει. Με το καλημέρα πήρε 3 TOP βαθμολογίες. Η ημερίδα τελείωσε με 6 διανομές από τις 18 που παίχτηκαν να έχουν βαθμολογηθεί με TOP, τη 2η θέση στην κατάταξη, 17η θέση στη γενική κατάταξη και το έπαθλο του 1ου ζεύγους της 2ης ημερίδας.

AOA BRIDGE JUN2018 03

Σε ανακοίνωσή του μεταξύ άλλων ο Αρκαδικός Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ αναφέρει: «Το Δ.Σ., οι αθλητές και τα μέλη του ομίλου εκφράζουν τα συγχαρητήρια τους και στα 2 ζευγάρια για τη συμμετοχή στο 1ο τους μεγάλο τουρνουά. Τους ευχόμαστε και εις ανώτερα και είμαστε υπερήφανοι που και οι μαθητές μας δείχνουν ότι η Τρίπολη μπορεί και είναι υπολογίσιμη δύναμη στο bridge φέρνοντας τέτοιες διακρίσεις.».


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.