11172018Σαβ
Thursday
 

Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Μηλάκη του ΠΟ Τρίπολης, 3ος ο Χαράλαμπος Καστραντάς!

MILAKI ARGYRO JUN23 01

Από την περασμένη Παρασκευή έως και την Κυριακή πραγματοποιήθηκε στη Λέσβο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ποδηλασίας. Σε μια πολύ σημαντική διοργάνωση στην οποία υπήρχε και έντονο Αρκαδικό ενδιαφέρον καθώς έτρεχαν ο Αρκάς ποδηλάτης Χαράμπος Καστραντάς με την ομάδα του ΠΟΗ Κάστρο, αλλά και η Αργυρώ Μηλάκη με την ομάδα του ΠΟ Τρίπολης.

 

Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Μηλάκη!

Στο αγώνισμα της Αντοχής γυναικών η Αργυρώ Μηλάκη αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας 2018 στο αγώνισμα της αντοχής, κερδίζοντας το Πανελλήνιο ποδηλασίας δρόμου. Στο βάθρο των γυναικών ανέβηκαν επίσης η Βαρβάρα Φασόη και η Κωνσταντίνα Συντζανάκη.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα στο αγώνισμα της Αντοχής:

ΓΥΝΑΙΚΕΣ (90 χλμ.)

Μηλάκη Αργυρώ (ΠΟ Τρίπολης) 02:39.25

Φασόη Βαρβάρα (ΑΟ Ολυμπιακός Π.Χ.) 02:39.33

Συντζανάκη Κωνσταντίνα (ΠΟΧ Τάλως) 02:40.13

Τσαβαρή Ελένη-Μιχαλίτσα (ΠΣΡ Μεσόγειος) 02:41.50

Βούτζαλη Βασιλική (ΑΣ Άλφα Κ) 02:43.36

Χατζηστύλη Αθηνά (ΑΟ Θησέας) 02:46.59

Συνδιοργανωτές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δρόμου Ανδρών – Γυναικών, με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π) ήταν ο Δήμος Λέσβου, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Λέσβου και ο νεοσύστατος σύλλογος Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου.

 

Δεύτερη στο Χρονόμετρο η Μηλάκη…

Η Βαρβάρα Φασόη ήταν η μεγάλη νικήτρια των γυναικών, στην ατομική χρονομέτρηση, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου που συνεχίζεται και ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή (24/06) στη Λέσβο. Στο βάθρο μαζί με την αθλήτρια του Ολυμπιακού Π.Χ. ανέβηκαν η Αργυρώ Μηλάκη (ΠΟ Τρίπολης) και η Ελένη Τσαβαρή (Μεσόγειος).

MILAKI ARGYRO JUN22 01

Φασόη Βαρβάρα (ΑΟ Ολυμπιακός Π.Χ.) 00:32.37

Μηλάκη Αργυρώ (ΠΟ Τρίπολης) 00:33.14

Τσαβαρή Ελένη-Μιχαλίτσα (ΠΣ Ρόδου Μεσόγειος) 00:33.30

Ζώγλη Άννα-Μαρία (ΠΣ Κρόνος Νίκαιας) 00:33.37

Συντζανάκη Κωνσταντίνα (ΠΟ Χανίων Τάλως) 00:34.27

Χατζηστύλη Αθηνά (ΑΟ Θησέας) 00:34.27

 

Η ανακοίνωση του ΠΟ Τρίπολης…

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του ΠΟ Τρίπολης για την διάκριση της Αργυρώς Μηλάκη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ποδηλασίας. Αναλυτικότερα το περιεχόμενο αυτής αναφέρει: «Η Αργυρώ Μηλάκη (ΠΟ Τρίπολης) αναδείχθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά (και τρίτη τα τελευταία 4 χρόνια) Πρωταθλήτρια Ελλάδος 2018 στην αντοχή και δεύτερη στο χρονόμετρο.

Συγχαρητήρια στην αθλήτρια και στο σε όλο το team του Π Ο Τρίπολης που αγωνίστηκαν και δώσανε το καλύτερο τους εαυτό !!!!!»

 

Τρίτος ο Χαράλαμπος Καστραντάς…

Με εντυπωσιακό θέαμα και έντονο συναγωνισμό ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δρόμου. O Πολυχρόνης Τζωρτζάκης στους άνδρες αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας 2018 στο αγώνισμα της αντοχής, κερδίζοντας το Πανελλήνιο ποδηλασίας δρόμου που ολοκληρώθηκε στη Λέσβο. Στο βάθρο των ανδρών ανέβηκαν επίσης ο Στέλιος Φαραντάκης και ο Χαράλαμπος Καστραντάς.

Αναφορικά με τον Αρκά ποδηλάτη η νίκη αποδείχθηκε ότι απείχε 7 δεύτερα δείχνοντας οι δύο πρώτοι νικητές πιο δυνατοί στα τελευταία μέτρα και αυτοί που τερμάτισαν ουσιαστικά μαζί στον τέλος. Το ότι ο Καστραντάς δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον περσινό τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος δεν μετριάζει την πολύ μεγάλη επιτυχία της παρουσίας του και φέτος στο βάθρο του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα στο αγώνισμα της Αντοχής:

KASTRANTAS PANELLINIO VATHRO JUN24 01

ΑΝΔΡΕΣ (145 χλμ.)

Τζωρτζάκης Πολυχρόνης (ΠΟΧ Τάλως) 03:41.04

Φαραντάκης Στέλιος (Sojasun Espoir) 03:41.04

Καστραντάς Χαράλαμπος (ΠΟΗ Κάστρο) 03:41.11

Βίλα Εμιλιάνο (UC Albenassienne) 03:41.13

Μπούγλας Γεώργιος (ΠΣ Κρόνος Νίκαιας) 03:41.13

Κορτσιδάκης Μιχάλης (ΠΟΧ. Τάλως) 03:41.20

Συνδιοργανωτές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δρόμου Ανδρών – Γυναικών, με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π) ήταν ο Δήμος Λέσβου, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Λέσβου και ο νεοσύστατος σύλλογος Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου.

 

Τρίτος στην Ατομική Χρονομέτρηση ο Καστραντάς…

Η Στέλιος Φαραντάκης ήταν ο νικητής των ανδρών, στην ατομική χρονομέτρηση, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου που συνεχίζεται και ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή (24/06) στη Λέσβο. Στο βάθρο μαζί με την ποδηλάτη της Sojasun Espoir ανέβηκαν και ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης (ΠΟΧ Τάλως) και ο Χαράλαμπος Καστραντάς (ΠΟΗ Κάστρο).

Η πρώτη 6άδα στουε άνδρες:

Φαραντάκης Στέλιος (Sojasun Espoir) 00:50.40

Τζωρτζάκης Πολυχρόνης (ΠΟΧ Τάλως) 00:50.46

Καστραντάς Χαράλαμπος (ΠΟΗ Κάστρο) 00:51.20

Μαυρικάκης Μιχάλης (ΠΣ Κρόνος Νίκαιας) 00:51.20

Χριστόπουλος Παναγιώτης (PV Pfeil 1905 Mastadt) 00:52.32

Κορτσιδάκης Μιχάλης (ΠΟΧ. Τάλως) 00:52.32

 

ΦΩΤΟ: NASSOS TRIANTAFYLLOU.


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.