11172018Σαβ
Thursday
 

Αργυρός πρωταθλητής ο Ρούνης, αξιόλογη Αρκαδική παρουσία στο Πανελλήνιο ΠΠ-ΠΚ

STIVOS 03

Στη Χαλκίδα διεξήχθη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΠ - ΠΚ όσον αφορά το Νότιο Όμιλο και για ακόμη μια φορά η Αρκαδική παρουσία ήταν αξιόλογη. Μεγαλύτερη διάκριση στη συγκεκριμένη κατηγορία αποτέλεσε η 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο του νεαρού αθλητή του Γ.Σ.Αρκαδίας Παναγιώτη Ρούνη στο αγώνισμα του Άλματος σε Ύψος. Ο Αρκάς άλτης ήταν εξαιρετικός και έχασε στις λεπτομέρειες την πρωτιά από τον Γιώργο Μανδηλαρά.

Ο Ρούνης κατάφερε διαδοχικά να περάσει με την πρώτη τις προσπάθειες στα 1.60, 1.64, 1.68, 1.72, 1.75, 1.78, 1.81 και με την δεύτερη τα 1.83, που ήταν και η τελική του επίδοση. Έτσι κατάφερε να επιβεβαιώσει την πολύ καλή του κατάσταση και το γεγονός της τρομερής εξέλιξής του τους τελευταίους μήνες.

Από εκεί και πέρα η Ελευθερία Βακάρου του Γ.Σ.Αρκαδίας στη Σφυροβολία με επίδοση στα 40,18μ., κατέλαβε την 5η θέση. Η Ελευθερία - Μαρίνα Τσαγκογέωργα του ΓΣΜ Λύκαια κατάφερε να κατακτήσει την 6η θέση στα 80μ. με απίδοση στα 10.69. Στην 8η θέση βρέθηκε η Γεωργία Βήλου του Γ.Σ.Αρκαδίας στη Σφυροβολία με επίδοση στα 37,14μ, ενώ 9η κατετάγη στο ίδιο αγώνισμα η Ευγενία Κατιρτζή με επίδοση στα 34,96μ. Τέλος την 15η θέση στη γενική κατάταξη κατέλαβε η ομάδα 4Χ80μ. του Γ.Σ.Αρκαδίας με επίδοση στα 42.33, με τις αθλήτριες Ιωάννα Κωτσιοπούλου, Νικολέτα Γιαννάρα, Παναγιώτα Παπαγεωργίου και Θεοφανία - Μαρία Τζιντή.


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.