12192018Τετ
Thursday
 

Οι λεπτομέρειες για τους 48ους αγώνες ΗΛΙΟΠΟΥΛΕΙΑ 2018

ILIOPOULEIA 2018 01

Το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης και ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Περιφέρεια Πελοποννήσου προκηρύσσουν τους 48ους αγώνες στίβου «ΗΛΙΟΠΟΥΛΕΙΑ 2018». Όλες οι αναλυτικές λεπτομέρειες της φετινής ημερίδας έχει αναλυτικά ως εξής:

  1. ΤΟΠΟΣ : Γήπεδο Κάτω Ασέας
  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή 12 Αυγούστου 2018.
  1. ΩΡΑ: 18:00.
  1. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ:

Ανδρών – Εφήβων (Α-Ε): 100, 10.000 μέτρα ανώμαλου δρόμου, μήκος και λιθοβολία.

Γυναικών – Νεανίδων – Κορασίδων (Γ-Ν-Κ): 100, μήκος

Παίδων (Π): 100, Μήκος και Σφαίρα

Παμπαίδων (ΠΠ): 60 μέτρα και Μπαλάκι

Παγκορασίδων(ΠΚ) : 60 μέτρα και Μπαλάκι

Μίνι: 60 μέτρα.

  1. ΗΛΙΚΙΕΣ:

Ανδρών – Εφήβων : Οι γεννηθέντες μέχρι και το έτος 2000

Γυναικών – Νεανίδων – Κορασίδων : Οι γεννηθείσες μέχρι και το έτος 2002

Παίδων: Οι γεννηθέντες τα έτη: 2001 – 2002

Παμπαίδων – Παγκορασίδων : Οι γεννηθέντες και οι γεννηθείσες τα έτη 2003, 2004, 2005.

Μίνι: Μαθητές Δημοτικού σχολείου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όσα παιδιά αποφοίτησαν από το Δημοτικό σχολείο δεν θα συμμετέχουν στην κατηγορία ΜΙΝΙ αλλά στην κατηγορία ΠΠ – ΠΚ Β).

  1. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται στα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ. (Πνευματικό Κέντρο) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες καθώς και στη γραμματεία των αγώνων μία ώρα πριν την έναρξη αυτών. Η ηλικία των αθλητών και τον αθλητριών αποδεικνύεται από το δελτίο του ΣΕΓΑΣ, δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή πιστοποιητικό γέννησης ή άλλο επίσημο έγγραφο.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι αθλητές να φορούν αθλητική περιβολή (σορτς – φόρμα, μπλούζα – κοντομάνικο, αθλητικά παπούτσια) διαφορετικά δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες.

  1. ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ: Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών – τριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες. Η πιστοποίηση αυτή γίνεται στο πίσω μέρος του δελτίου του αθλητή – τριας και το οποίο θεωρείται από νομαρχιακό νοσοκομείο ή κέντρο υγείας ή αγροτικό ιατρείο ή υγειονομική στρατιωτική μονάδα ή από έχοντες οποιαδήποτε σχέση με το δημόσιο ή Ν.Π.Δ.Δ. ιατρούς.

Το δελτίο υγείας ισχύει για ένα (1) έτος από τη θεώρησή του.

Οι μαθητές – τριες θα πρέπει να εξεταστούν με ευθύνη των γονέων τους, για να διαπιστωθεί η καλή τους υγεία, για ακίνδυνη συμμετοχή τους στον αγώνα όπου για να συμμετάσχουν θα πρέπει να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ.

  1. ΔΡΟΜΟΣ 10.000 μ.: Ελεύθερη συμμετοχή (ώρα έναρξης 18:20).

Όλοι οι αθλητές μετέχουν με δική τους ευθύνη. Η διαδρομή του αγώνα είναι : Γήπεδο Κάτω Ασέας, Σιδηροδρομικός Σταθμός, Αμπελάκι, Ποταμούλια, Μανιάτη, Μόρνες, Πάπαρη, Οικία Τσαγκίρη, Προς εθνική οδό και τερματισμός στο γήπεδο της Κάτω Ασέας.

  1. ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ: Υποβάλλονται εγγράφως στον Αλυτάρχη των αγώνων και εκδικάζονται πριν από τη λήξη των αγώνων. Οι αποφάσεις είναι τελεσίδικες. Στους αγώνες θα ισχύσουν οι επίσημοι κανονισμοί του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Όλοι οι αθλητές οφείλουν να αγωνίζονται με αθλητική περιβολή. Κατά τη διάρκεια των αγώνων οφείλουν να υπακούουν στις υποδείξεις του εφόρου του αγωνίσματος.
  1. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Βασική προϋπόθεση για την διεξαγωγή ενός αγωνίσματος είναι η συμμετοχή τουλάχιστον 3 αθλητών στο αγώνισμα. Στα αγωνίσματα που δεν θα υπάρξει συμμετοχή τουλάχιστον 3 αθλητών δεν θα πραγματοποιείται.

Για ότι δεν προβλέπει η παρούσα θα αποφασίζει ο αλυτάρχης των αγώνων. Οι αγώνες θα διεξαχθούν με την ευθύνη του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης.

 

Το πρόγραμμα των αγώνων:

ΩΡΑ

ΔΡΟΜΟΙ

ΑΛΜΑΤΑ

ΡΙΨΕΙΣ

18:00

60 μ. ΜΙΝΙ

-

-

18.20

60 μ. ΠΠΒ΄

ΜΗΚΟΣ Γ – Ν – Κ

ΣΦΑΙΡΑ Π

 

10.000 μ. Α

-

-

18.35

60 μ. ΠΚ

-

ΣΦΑΙΡΑ Γ – Ν – Κ

18:55

100 μ. Π

-

ΜΠΑΛΑΚΙ ΠΠ

19:20

100 μ. Α – Ε

ΜΗΚΟΣ Α – Ε – Π

ΜΠΑΛΑΚΙ ΠΚ

19:35

100 μ. Γ – Ν – Κ

-

ΛΙΘΟΒΟΛΙΑ Α – Ε

 * Μετά το πέρας των δηλώσεων συμμετοχής το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί.


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.