11192018Δευ
Thursday
 

Συνεχίζονται οι εγγραφές στον ΚΟΑΤ για τη σεζόν 2018-19

KOLYMVITIRIO 03

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΚΟΑ Τρίπολης με τον οποίο γίνεται γνωστό ότι συνεχίζονται οι εγγραφές στον ΚΟΑΤ για την κολυμβητική περίοδο 2018-19. Το σημαντικό της σχετικής ανακοίνωση έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο σύλλογος καινοτομεί λαμβάνοντας της πρωτοβουλία να λειτουργήσει τμήμα Πόλο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Συνεχίζονται σήμερα 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 5:30 – 7:30 μμ, στο χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Τρίπολης οι εγγραφές στον ΚΟΑΤ Τρίπολης. Τα τμήματά μας αφορούν: το βρεφικό τμήμα, τμήματα εκμάθησης στην μικρή και στην μεγάλη πισίνα, τμήματα επιλέκτων, προαγωνιστικά, αγωνιστικά τα τμήματα κοινού, ολιγομελή τμήματα και τμήματα ομαδικών εγγραφών. Για φέτος ο ΚΟΑΤ καινοτομεί λαμβάνοντας την πρωτοβουλία να υποστηρίξει τη λειτουργία ομάδας υδατοσφαίρισης (polo), στην πόλη της Τρίπολης για παιδιά ηλικίας από 7 έως 10 ετών.

Όλες τις παραπάνω πληροφορίες παρέχουν η Αρχιπροπονήτρια κα Κωστούλα Οικονόμου, οι γυμναστές Τρύφωνας Πετρόπουλος, Κώστας Τριανταφύλλου και Ελένη Μανιάτη.

Στις εγγραφές θα παρευρίσκονται η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας κα Λέτα Παπαλοπούλου - Χρυσικού, η Γενική Γραμματέας κα Τζένη Λούτου - Κορομηλά και η Ταμίας κα Ελένη Καλδή.

Στο πλαίσιο της εμπιστοσύνης σας για τον ΚΟΑΤ, καλούμε τους γονείς και τα μέλη μας να κάνουν εγκαίρως τις εγγραφές τους για την καλύτερη οργάνωση των τμημάτων μας.

Καλούμε επίσης νέους γυμναστές να εκδηλώσουν ενδιαφέρον με την υποβολή βιογραφικού στον ΚΟΑΤ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

Η Πρόεδρος του ΔΣ

Χριστίνα Καλαθά».


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.