12122018Τετ
Thursday
 

Τι είπε ο κ. Καραλής στο «Κ.Ε.» με αφορμή το άνοιγμα του κολυμβητηρίου (+vid)

KARALIS THEODOROS 01

Το απόγευμα της Τετάρτης 03/10 ήταν προγραμματισμένη η έναρξη λειτουργία του κλειστού κολυμβητηρίου για τη φετινή κολυμβητική περίοδο και φυσικά η έναρξη λειτουργίας των μαθημάτων και προπονήσεων των κολυμβητικών σωματείων της πόλης. Με αφορμή αυτό το γεγονός ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης κ. Θεόδωρος Καραλής, μίλησε στην εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης και στον Φώτη Αλεξόπουλο.

Ο κ. Θεόδωρος Καραλής αναφέρθηκε αρχικά στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους των σωματείων και τους γονείς των παιδιών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα δωρεάν μαθημάτων για τη λειτουργία αυτού του προγράμματος. Αναφέρθηκε επίσης και στις όποιες ενέργειες και παρεμβάσεις συντήρησης και επιδιορθώσεων που έγιναν στο κλειστό κολυμβητήριο το προηγούμενο διάστημα.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου μίλησε και για το γεγονός ότι όλα εξελίχθηκαν ομαλά όσον αφορά τον προγραμματισμό της νέας κολυμβητικής χρονιάς και συνεννόησης χωρίς προβλήματα που είχε το Νομικό Πρόσωπο με τα κολυμβητικά σωματεία.

Στη συνέχεια έγινε αναφορά στο σχεδιασμό του Δήμου και της Δημοτικής Αρχής το επόμενο διάστημα που στόχο έχει να προωθήσει σημαντικές παρεμβάσεις στο κλειστό κολυμβητήριο όπως έργα ενεργειακής αναβάθμισης των εγκαταστάσεων. Επίσης τόνισε ότι το θέμα της αντικατάστασης στέγης του κλειστού γυμναστηρίου αναμένεται να υλοποιηθεί κανονικά μέσα στις αρχές του 2019.

Τέλος έγινε αναφορά και στο γεγονός ότι ο Δήμος Τρίπολης εξετάζει το ενδεχόμενο να διεκδικήσει μια πολύ σημαντική κολυμβητική διοργάνωση για το προσεχές Καλοκαίρι (Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών στην κολύμβηση) στο κλειστό κολυμβητήριο Τρίπολης, που μπορεί να φέρει στην Τρίπολη περισσότερους από 1000 αθλητές/τριές, με ότι αυτό συνεπάγεται για ένα διάστημα 3-4 στην τοπική οικονομία και αγορά.

Αναλυτικότερα τα όσα είπε ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου στην Δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης και στην εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ», μπορείτε να ακούσετε ΕΔΩ.

 


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.