12122018Τετ
Thursday
 

Στο Santorini Experience, συμμετείχε η Κωνσταντίνα Χρυσικού του ΚΟΑΤ!

XRYSIKOU KONSTANTINA OCT06 01

Στο κορυφαίο αθλητικό event που έλαβε χώρα από τις 5-7 Οκτωβρίου στη Σαντορίνη υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.), έλαβε μέρος η 15χρονη αθλήτρια του ΚΟΑΤ Κωνσταντίνα Χρυσικού.

Η Κωνσταντίνα ολοκλήρωσε με επιτυχία τον αγώνα ανοιχτής θάλασσας, κάνοντας την υπέρβαση και κολυμπώντας 1,5 μίλι (αντιστοιχεί σε 2,4 χλμ.), από το ηφαίστειο στο παλιό λιμάνι των Φηρών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την κολυμβητική διαδρομή έχει σχεδιάσει ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός Κολύμβησης, προπονητής με Ολυμπιακά & Παγκόσμια μετάλλια στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης και τεχνικός διευθυντής της διοργάνωσης στην κολύμβηση, Νίκος Γέμελος, ενώ στην διοργάνωση έλαβαν μέρος σπουδαίοι έλληνες και ξένοι κολυμβητές.

Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΚΟΑ Τρίπολης μεταξύ άλλων αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Μπράβο Κωνσταντίνα, σε συγχαίρουμε και σου ευχόμαστε να εκπληρώνεις τους στόχους σου πάντα με επιτυχίες!!!».


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.