12122018Τετ
Thursday
 

Γνωριμία με την πόλη από τον ΣΑΟΟ

SAOO 02

Αποτελεί γεγονός ότι ο ΣΑΟΟ ξεκινάει από τις επόμενες ημέρες και αρχή από την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου περιήγηση στα περιαστικά άλση με σχετικά σύντομες και εύκολες διαδρομές. Αναλυτικότερα η σχετική ανακοίνωση του ΣΑΟΟ, αναφέρει:

«Μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα, ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων αρχίζει και πάλι τις περιηγήσεις του στα περιαστικά άλση της Τρίπολης, οι οποίες θα γίνονται κάθε Τετάρτη απόγευμα, με σκοπό τη γνωριμία των συμπολιτών μας με τις φυσικές ομορφιές και την ιστορία της πόλης. Την Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018, λοιπόν, θα περπατήσουμε το ιστορικό μονοπάτι που διάνοιξε και σηματοδότησε ο Σύλλογός μας και οδηγεί από τις παρυφές της πόλης στα Tρίκορφα. Ξεκινάμε από την παλαιά είσοδο του Παναρκαδικού Νοσοκομείου στις 4 μ.μ. και επιστρέφουμε στην Τρίπολη. Διάρκεια πορείας: 2.30 ώρες.».


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.