12122018Τετ
Thursday
 

Ημερίδα Εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών από την Combat Team Tripolis

COMBAT TEAM TRIPOLIS 01

H Combat Team Tripolisδιοργανώνει ημερίδα εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών και Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης, το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 και ώρες 09:00 - 14:00 στο χώρο της σχολής επί της οδού Δημητρακοπούλου 30.

Μια εξαιρετική ημερίδα στην οποία όσοι την παρακολουθήσουν θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν για την παροχή πρώτων βοηθειών, που ανά πάσα στιγμή μπορεί να μας βρουν σ’ ένα έκτακτο περιστατικό και να σώσουν κυριολεκτικά ζωές. Σημειώνεται ότι η είσοδος είναι δωρεάν, αλλά λόγω της πιθανής μεγάλης προσέλευσης θα πρέπει να τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και κατά συνέπεια θα χρειαστεί να κρατηθεί θέση. Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να απευθυνθεί στη σχολή του CombetTeamTripolis και στο τηλέφωνο 2710-221112 ή 6936-900697.

Τέλος σημειώνεται ότι η ημερίδα θα διεξαχθεί στα πλαίσια της ενημέρωσης των εκπαιδευτών, αλλά και αθλητών από την εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ Τρίπολης στα πλαίσια της νέας εκπαιδευτικής περιόδου. Μια ευγενής και υπεύθυνη πρωτοβουλία του Δασκάλου της σχολής κ. Βασίλη Δελή.


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.