11162018Παρ
Thursday
 

Δυναμική η συμμετοχή της Team Korakis Repsol στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018

TEAM KORAKIS REPSOL NOV2018 01

Η Team Korakis Repsol έδωσε το παρόν στον 5ο και 6ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2018 στην πίστα Μεγάρων με 4 συμμετοχές. Η ομάδα στην κατηγορία OPEN, είχε δυο αναβάτες, τους Γιώργο Σουρασή #84 με Suzuki GSXR750 και τον Στέφανο Κουρουνής #222 με Yamaha R6.

Επίσης στην κατηγορία Racing250, είχε δυο αναβάτες, τους Βελή Είπογλου #16 με Honda RS250 και Βασίλη Στάμου #33 με Yamaha TZ250. Αυτή ήταν η πρώτη επαφή τον οδηγών με της μοτοσικλέτες της ομάδας, και τα αποτελέσματα ήταν πάνω από της προσδοκίες, δίνοντας δύναμη και ελπίδες για την νέα αγωνιστική χρόνια.

TEAM KORAKIS REPSOL NOV2018 02

Σε ανακοίνωση της η TeamKorakisRepsol περιλαμβάνει και ευχαριστίες προς τους χορηγούς αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ευχαριστούμε τους χορηγούς της ομάδας: Repsol, PETROLMAK S.A., τον κύριο Παναγιωτίδη Ιωσήφ, την Εταιρεία λιπαντικών Λεβέντη Π.- Μανίκας Α. ΟΕ».

ΠΗΓΗ-ΦΩΤΟ: BIKERSPIRIT.NET

 

https://www.bikerspirit.net/main/


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.