01222019Τρι
Thursday
 

Πρόσφατες επιτυχίες και αγωνιστικές υποχρεώσεις για ΑΡΚΟΑ Μπρτζ

BRIDGE ARKOA NOV2018 01

Το τριήμερο από τη Παρασκευή 2 Νοεμβρίου έως τη Κυριακή 4 Νοεμβρίου έλαβε χώρα το Κύπελλο Ελλάδας Ομάδων 2018 κατηγοριών 1-6, 1-9, 1-11 και OPEN στο Bridgeυπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Bridge (Ε.Ο.Μ.). Στη κατηγορία 1-6 ο αγώνας έγινε στον Αθηναϊκό Όμιλο Bridge(Α.Ο.Μ.), στη κατηγορία 1-9 έγινε στον Όμιλο Αγωνιστικού Bridge Κηφισιάς (Ο.Α.Μ.Κη.), στη κατηγορία 1-11 έγινε στον Όμιλο Αγωνιστικού Bridge – Λέσχη Επιστημόνων (Ο.Α.Μ.ΛΕ.) και η κατηγορία OPENέγινε στον Αγωνιστικό Όμιλο Bridge Βουλιαγμένης (Α.Ο.Μ.Β.).

Από τον όμιλο της Αρκαδίας έλαβαν μέρος στη κατηγορία 1-6 η ομάδα Γιωνάς με τους Παναγιώτη Γιωνά, Αλεξάνδρα Γιωνά, Θεοδώρα Μητροπούλου και Δάφνη Φράγκου, μαζί με τους Σωτηρία Πάππα και Θοδωρή Κολλιόπουλο του Ομίλου Αγωνιστικού Bridge Αργολίδας (ΟΑΜΑ). Τη Παρασκευή η ομάδα στους προκριματικούς κατετάγη στην 7η θέση με 1 ήττα σε τρεις αγώνες και πέρασε στην επόμενη φάση. Στη τελική φάση κατετάγη στην 11η θέση από 30 ομάδες που πήραν μέρος στο Τουρνουά.

Επίσης νωρίτερα τον Οκτώβριο και μάλιστα από τη Παρασκευή 5 Οκτωβρίου έως τη Κυριακή 7 Οκτωβρίου έλαβε χώρα το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ομάδων Bridge 2018 στη σάλα Ξιφασκίας στο παλαιό Αεροδρόμιου στο Ελληνικό. Ο Αρκαδικός Όμιλος Αγωνιστικού Bridge (Αρκ.Ο.Α.Μ.) πήρε μέρος στις κατηγορίες 1-6 και 1-9.

Στη κατηγορία 1-6 ο Αρκαδικός Όμιλος Αγωνιστικού Bridge (Αρκ.Ο.Α.Μ.) κατετάγη 2ος στην Ε’ Εθνική Κατηγορία και ανέβηκε στη Δ’ Εθνική Κατηγορία. Η ομάδα πήρε μέρος με τους Γιάννη Αγγελόπουλο, Σοφία Μπερτζελέτου, Πέμη Καρύδη, Γιώργο Τσόπελα, Δήμητρα Ασβού και Νίκο Καρύγιαννη.

Στη κατηγορία 1-9 ο Αρκαδικός Όμιλος Αγωνιστικού Bridge (Αρκ.Ο.Α.Μ.) κατετάγη 1ος στην Δ’ Εθνική Κατηγορία και ανέβηκε στη Γ’ Εθνική. Η ομάδα πήρε μέρος με τους Νίκο Καλτεζιώτη, Πάνη Κουρέτα, Αντώνη Καλπακιώτη, Ματίνα Ακουρή, Θεοδώρα Μητροπούλου και Αλεξάνδρα Γιωνά.

Σε ανακοίνωσή του ο Αρκαδικός Όμιλος Αγωνιστικού Μπρίτζ, ανακοινώνει την έναρξη μαθημάτων για αρχαρίους, με την ανακοίνωση μεταξύ άλλων να αναφέρει τα εξής: «Επίσης ενημερώνουμε ότι ο όμιλος μας ξεκίνησε μαθήματα Bridgeγια αρχάριους. Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Πέμπτη απόγευμα στα εντευκτήρια του ομίλου στο Cinevilleστο ισόγειο. Πληροφορίες και εγγραφές κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη απόγευμα στα εντευκτήρια μας και στο τηλ. 6976766951 (Τάκης Γιωνάς).».


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.