12112018Τρι
Thursday
 

Η γιορτή του Ομίλου Ποδηλασίας της ΑΕΚ Τρίπολης (+φωτό, vid)

AEK TRIPOLIS PODILASIA NOV18 01

Το μεσημέρι της Κυριακής 18 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο «Πεινακοθήκη» η γιορτή του τμήματος Ποδηλασίας της ΑΕΚ Τρίπολης. Μια εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στους αθλητές του συλλόγου οι οποίοι πρόσφεραν καταρχάς με τις επιτυχίες τους και κατ’ επέκταση με την αγωνιστική παρουσία τους στις επίσημες υποχρεώσεις το κιτρινόμαυρο σύλλογο.

Στην «ζεστή» αίθουσα παρουσία έδωσαν όλα τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του Ομίλου Ποδηλασίας της ΑΕΚ Τρίπολης, μέλη της διοίκησης της ΑΕΚ Τρίπολης παρουσία του Προέδρου κ. Παναγιώτη Βαλασσόπουλου, οι αθλητές και αθλήτριες του τμήματος ποδηλασίας, καθώς και γονείς των παιδιών και φίλοι του συλλόγου.

Στην εκδήλωση που περιλάμβανε φαγητό για τους παρευρισκόμενους το κυρίως κομμάτι της εκδήλωσης ξεκίνησε με έναν σύντομο χαιρετισμό του Υπεύθυνου του Ομίλου Ποδηλασίας της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Αντώνη Φαρφαρά που μίλησε για την προσπάθεια του Ομίλου κατά τη διάρκεια της αγωνιστική σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Παναγιώτης Βαλασσόπουλος, που μίλησε συνολικά για την ΑΕΚ Τρίπολης και για τους ουσιαστικούς στόχους όλων των τμημάτων που διέρχονται περίοδο επιτυχιών και σημαντικών μέχρι στιγμής διακρίσεων, ενώ φυσικά δεν παράλειψε να σταθεί και στο τμήμα ποδηλασίας σχολιάζοντας τις πολύ μεγάλες πρόσφατες επιτυχίες του συλλόγου.

Στη συνέχεια ακολούθησε η βράβευση της Ελευθερίας Ρηγοπούλου για τις πρόσφατες πολύ μεγάλες επιτυχίες και διακρίσεις στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Δρόμου των Σκοπίων με την κατάκτηση της τρίτης θέσης, καθώς και των σπουδαίων διακρίσεων τόσο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πίστας, όσο και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Δρόμου. Στη συνέχεια ακολούθησε και η βράβευση της Κωνσταντίνας Φαρφαρά για την κατάκτηση της 2ης θέσης στις Πανελλήνιες Μέρες Νεολαίας το 2018. Δύο βραβεύσεις που πραγματοποιήθηκαν από τον Πρόεδρο της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Βαλασσόπουλο.

Στη συνέχεια ακολούθησε η απονομή της φανέλας του Ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης σε όλους αθλητές/τριές της αγωνιστικής ομάδας που τη χρονιά που ολοκληρώθηκε είχαν σημαντικές διακρίσεις και αρκετά αξιόλογη παρουσία σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις, ενώ στη συνέχεια αναμνηστικά δώρα εκτός από τα μέλη της αγωνιστικής ομάδας πήραν και οι μικροί αθλητές και αθλήτριες των ακαδημιών του Ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης.

Το κλείσιμο της εκδήλωσης σε επίπεδο απονομών ολοκληρώθηκε με την βράβευση του Προέδρου της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Βαλασσόπουλου από το τμήμα ποδηλασίας της ΑΕΚ Τρίπολης, από τον έφορο του τμήματος κ. Ρηγόπουλο, ενώ ένα αναμνηστικό κάδρο με φωτογραφικό κολάζ όλων των διακρίσεων του Ομίλου Ποδηλασίας της ΑΕΚ Τρίπολης, απένειμε ο υπεύθυνος του τμήματος ποδηλασίας της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Φαρφαράς στον εκπρόσωπο της Marmoline, κ. Άκη Γιαρένη, εταιρίας που αποτελεί ένθερμος υποστηρικτής του Ομίλου Ποδηλασίας της ΑΕΚ Τρίπολης.

Φυσικά η εκδήλωση ακολούθησε με φαγητό, μουσικό και όλη την «οικογένεια» της ποδηλασίας της ΑΕΚ Τρίπολης να περνούν ευχάριστα το μεσημέρι της Κυριακής.

 

Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση…

01.JPG 02.JPG 03.JPG 04.JPG 05.JPG 06.JPG 07.JPG 08.JPG 09.JPG 10.JPG 11.JPG 12.jpg 13.JPG 14.JPG 15.JPG 16.JPG 17.JPG 18.JPG 19.JPG


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.