01222019Τρι
Thursday
 

Σεμινάριο και βραβεύσεις από ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου στις 20/01

STIVOS 01

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου διοργανώνει για την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 στο Πνευματικό Κέντρου του Δήμου Τρίπολης, σεμινάριο σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ. Παράλληλα στο περιθώριο αυτής της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις σε αθλητές του κλασικού αθλητισμού της περιοχής που έχουν διακριθεί το προηγούμενο διάστημα.

Αναλυτικά το απόσπασμα της ανακοίνωσης του ΣΕΓΑΣ για τη συγκεκριμένη εκδήλωση αναφέρει τα εξής:

«Με την διεξαγωγή σεμιναρίου και την βράβευση των κορυφαίων αθλητών της περιοχής ξεκινάει η χρονιά στην πόλη της Τρίπολης.

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ διοργανώνουν την Κυριακή (20/1) σεμινάριο στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης και παράλληλα θα βραβεύσουν τους αθλητές και τις αθλήτριες της δύναμης των σωματείων της ΕΑΣ για τις διακρίσεις τους στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του 2018.».

 

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου στην Τρίπολη…

Αναλυτικά το πρόγραμμα του του συγκεκριμένου σεμιναρίου θα έχει αναλυτικά ως εξής:

16:00 - 16:45 | Πρόληψη για την αποφυγή μυϊκής θλάσης και η επανένταξή τους στην προπονητική διαδικασία μετά από τον τραυματισμό, Ανδριάνα Αληγέωργα (Φυσικοθεραπεύτρια συνεργάτης ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ).

16:45 - 18:00 | Ανάπτυξη ταχύτητας στις αναπτυξιακές ηλικίες, Σπύρος Κέλλης (μέλος Δ.Σ. ΣΕΓΑΣ Πρόεδρος ΕΠΕΠ).

18:30 - 19:15 | Ο ρόλος των γονέων και των προπονητών στην ψυχική ανθεκτικότητα του αθλητή, Φρόσω Πατσού (Αθλητική ψυχολόγος επιστημονικός συνεργάτης ΣΕΓΑΣ).

19:15 - 20:00 | Το διατροφικό 24ωρο ενός αθλητή, Δημήτρης Μπερτζελέτος (Διατροφολόγος MSc MEd, συνεργάτης ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ).

20:00-21:00 | Βραβεύσεις αθλητών.


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.