12192018Τετ
Thursday
 

Λίγα λόγια για τη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης...

DRT MAIN 01

Η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης ξεκίνησε να λειτουργεί από το 1989. Είναι από τα πρώτα "ελεύθερα" ραδιόφωνα που λειτούργησαν νόμιμα στην χώρα μαζί με τον "Αθήνα 9.84", στη συχνότητα 91,5 FM. Η Δημοτική Ραδιοφωνία της Τρίπολης, αποτελεί Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Τρίπολης με τίτλο "Δημοτική Επιχείρηση Πληροφόρησης & Επικοινωνίας".

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας του φέρνει στους δέκτες των ακροατών του, τις έγκυρες φωνές γνωστών και έγκριτων δημοσιογράφων. Το πρόγραμμά του είναι ενημερωτικό και ψυχαγωγικό. Περιλαμβάνει, δημοσιογραφικές και μουσικές παραγωγές που με σοβαρότητα και υπευθυνότητα ετοιμάζουν οι μόνιμοι και αποκλειστικοί συνεργάτες του στα υπερσύγχρονα Studio του, που βρίσκονται σε έναν ανακαινισμένο χώρο με καινούργιο τεχνικό εξοπλισμό στο κέντρο της Τρίπολης και συγκεκριμένα, Αποστολοπούλου & Ανωνύμου - Πλατεία Νέας Δημοτικής Αγοράς (3ος όροφος).

Το Δημοτικό Ραδιόφωνο δεν αποτελεί μια κερδοσκοπική επιχείρηση στο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης αλλά έχει καθαρά κοινωνικό χαρακτήρα και για την προσφορά του αυτή έχει αποσπάσει σημαντικές τιμητικές διακρίσεις και βραβεύσεις.

 

Comments are now closed for this entry

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.