12152018Σαβ
Thursday
 

Ακούστε την Κόντρα Επίθεση "ζωντανά" όπου κι αν βρίσκεστε...

Η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης (91,5fm), ως ο καλύτερος πλέον σταθμός της πόλης δεν θα μπορούσε να μην εκπέμπει και μέσω internet, επιτρέποντας σε όλους τους φίλους ακροατές να ακούν ζωντανά το πρόγραμμα του σταθμού από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη κι αν βρίσκονται.

Για να ακούσετε ζωντανά το πρόγραμμα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης επιλέξτε το επιθυμητό πρόγραμμα ακρόασης:

- Live!! (με windows media player)

- Live!! (με winamp)

Οι άλλοι τρόποι λοιπόν με τους οποίους μπορείτε να μας ακούσετε σε πραγματικό χρόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε να συνδεθείτε μέσω των παραπάνω συνδέσμων είναι δύο:

1ον) μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης (www.drt915.gr), επιλέξτε το σχετικό σύνδεσμο για Live ακρόαση στην Αρχική σελίδα και

2ον) μέσα από την ιστοσελίδα www.e-radio.gr, επιλέξτε στο σχετικό χάρτη την Πελοπόννησο και εν συνεχεία επιλέξτε το εικονίδιο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης.

Μην ξεχνάτε ότι η "Κόντρα Επίθεση" είναι κοντά σας κάθε Τρίτη και Παρασκευή (17:00-18:00).

Καλή σας ακρόαση!

Comments are now closed for this entry

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.