12112018Τρι
Thursday
 

Μήνυμα συντελεστών...

DRT STUDIO 01

Η αθλητική εκπομπή "Κόντρα Επίθεση" ξεκίνησε να εκπέμπει μέσα από τη συχνότητα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Τρίπολης (91,5fm) για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2006, από τέσσερις φίλους που αγαπούσαν τον αθλητισμό και ασχολούνταν με αυτόν με διαφορετικούς τρόπους. Τον Φώτη Αλεξόπουλο, το Μηνά Αρτόπουλο, το Γιάννη Βασιλόπουλο και το Δημήτρη Δελή. Κάποιοι από αυτούς ήταν απλοί ερασιτέχνες, ενώ κάποια άλλοι αποτελούν επαγγελματίες στο χώρο με την ιδιότητα του δημοσιογράφου και του αθλητικού συντάκτη.

Αυτή η προσπάθεια ξεκίνησε σαν μία "παρεΐστικη" εκπομπή που σκοπό είχε εκτός από την ανάλυση της τοπικής αθλητικής επικαιρότητας και της ενημέρωσης των ακροατών. Όσο περνούσε ο καιρός αυτή η εκπομπή δεχόταν της αναγνώρισης του ραδιοφωνικού κοινού με αποτέλεσμα να συνεχίσει την δραστηριότητά της και για δεύτερη χρονιά την χειμερινή περίοδο 2006-2007. Εκείνη τη χρονιά την προσπάθεια τον συντελεστών είχε βοηθήσει και ο Γιώργος Θεοδωράκης.

Από τον Σεπτέμβριο η "Κόντρα Επίθεση" αποτελεί πλέον θεσμό στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης με ανανεωμένο πρόγραμμα, πολλές εκπλήξεις και βέβαια μια ιστοσελίδα στο διαδίκτυο για την ενημέρωση του ραδιοφωνικού της κοινού με όσα έχουν σχέση με την τοπική αθλητική επικαιρότητα.

Εσείς είστε αυτοί που μας στηρίζετε και εσείς αυτοί που με το δικό σας ενδιαφέρον και τη δική σας ενεργή συμμετοχή θα φτάσετε αυτή την εκπομπή ακόμη πιο ψηλά.

Με εκτίμηση

οι συντελεστές της εκπομπής

Φώτης Αλεξόπουλος
Γιάννης Βασιλόπουλος
Μηνάς Αρτόπουλος

Comments are now closed for this entry

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.